Політика
Подобається

Для чого росії перемир’я та припинення вогню?

29/03/2023
Для чого росії перемир’я та припинення вогню?

Росія хоче припинення вогню та перемир'я? Для чого країні-терористці саме такі дії від сторони України? Проте чи можна вірити росії та йти в неї на повідку?

Зазвичай росіяни не дотримуються жодних угод і порушують всі закони, які тільки існують у цьому світі. Договір з ними не вартий навіть паперу, на якому він складається. Тому варто розуміти, що росія може обманювати та маніпулювати зараз українським суспільством у своїх цілях. Адже для них така тактика є цілком звичайною та природньою. 
Росії перемир'я та тимчасове припинення вогню необхідне для того, щоб вона могла провести зачистку на окупованих територіях та накопити сили для нового удару по Україні. 
Про це заявив Державний секретар США Ентоні Блінкен, інформує Голос Америки 
Він зазначив, що до закликів про припинення вогню та перемиря необхідно підходити дуже виважено.
"Всі ми повинні бути свідомими та усвідомлювати, що коли ми з найкращими намірами закликаємо до припинення вогню, до заморожування конфлікту… це дасть можливість РФ закріпитися і підготуватися до подальшої атаки", – наголосив він.
Блінкен заявив, що зараз всі хочуть, що війна нарешті припинилася, але для її закінчення не можна йти найлегшим шляхом, тому що тоді мир буде нетривалим.
"Ніхто більше, ніж український народ, не хоче миру, але потрібно досягти справедливого та тривалого миру", – додав він.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час розмови 25 березня закликав російського президента Володимира Путіна негайно припинити війну в Україні. Крім того, раніше йшлося про, що Китай в інтересах Кремля хоче "заморозити" і посадити Україну за стіл переговорів.
Проте чи хоче наша країна перемовин? Звичайно, що зараз домовлятися з вбивцями та окупантами, які жадають тільки крові, нікому невигідно та навіть небажано. Оскільки з такими, як вони не хочеться просто говорити, бачити їх та сприймати те, що вони ще досі існують. Тому варто зазначити, що Україна вже давно вийшла з перемовин з росією. В останніх зазвичай свої вимоги, які не влаштовують українців.

 


                         



Коментарі