Військові
Подобається

Неймовірна правда про вторгнення рф: останні слова Герасимова

30/01/2023
Неймовірна правда про вторгнення рф: останні слова Герасимова

Привіт друзі! Редиска ексклюзив – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм канал, ставте лайки та коментуйте наші відео, а ми починаємо.

BBC дізналась докладніше про останню розмову міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса та начальника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова перед повномасштабним вторгненням в Україну.

За два тижні до війни 11 лютого 2022 року міністр оборони Великої Британії, Воллес прибув до Москви, щоб зустрітися зі своїм російським колегою Сергієм Шойгу. За словами глави Міноборони Британії. 

Воллес повернувся з запевненнями, що Росія "ніколи не вторгнеться" в Україну, проте додав, що обидві сторони розуміли, що це брехня.

Воллес описав розмову з Міністерством оборони рф, як "демонстрацію сили залякування: я збираюся збрехати тобі, ти знаєш, що я брешу, і я знаю, що ти знаєш, що я брешу, але я продовжу тобі брехати". Тим самим підтвердила  його віру в те, що Росія вторгнеться. Йдучи з зустрічі, сказав Воллес, Герасимов заявив йому, що "ніколи більше ми не будемо принижені".

Також сьогодні стало відомо, що Путін погрожував екс-прем'єру Великої Британії Джонсону.

Президент РФ Путін погрожував йому ракетним ударом під час  телефонної розмови перед вторгненням в Україну. Про це також повідомляє ВВС. 

Джонсон попередив россійського президента, що війна стане повною катастрофою, призведе до західних санкцій і збільшення присутності військ НАТО на кордонах РФ. Також він сказав Путіну, що Україна не вступить до Альянсу в осяжному майбутньому. 

"Одного разу він погрожував мені і сказав: "Борисе, я не хочу тобі нашкодити, але з ракетою це займе лише хвилину" або щось подібне. Весело. Але я думаю, судячи з того дуже розслабленого тону і по виду відстороненості, він просто підігравав моїм спробам змусити його вести переговори", – сказав Джонсон.

Екс-прем'єр  зазначив, що Путін був "дуже фамільярний" під час "самого екстраординарного дзвінка".

На цьому я з Вами прощаюся підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забудьте перейти на наш новий Телеграм канал, сторінки в тік ток і фейсбук. Посилання у описі.

 

 

 


                         



Коментарі