Військові
Подобається

Ключова битва з рф: Україна виграє! Ми переможемо

30/01/2023
Ключова битва з рф: Україна виграє! Ми переможемо

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на ютуб канал, ставте лайк та обов’язково коментуйте. Посилання на соцмережі під відео

Наступні кілька місяців будуть визначальні для України. Колишній командувач військ США в Європі генерал Бен Ходжес назвав битву, в якій Україні слід виграти, щоб почуватися у безпеці та бути Незалежною.

Про це заявив колишній командувач військ США в Європі генерал Бен Ходжес.

Генерал вважає, що боротьба за Крим стане ключовою у війні Росії проти України. За його словами, Україна не буде в безпеці, поки російські військові на Кримському півострові.

Впродовж наступних кількох місяців Україна створюватиме умови для остаточного звільнення Криму. При цьому Ходжес зазначив, що українським Силам оборони для деокупації Криму потрібна далекобійна високоточна зброя, зокрема ATACMS.

"Визначальним майданчиком у цій війні є Крим. Уряд України розуміє, що не може погодитися на збереження Росією контролю над Кримом. Україна не буде в безпеці й не матиме змоги відбудувати свою економіку, поки Росія зберігає Крим",– заявив генерал Ходжес.

Також додав, що нашій країні потрібна Передача озброєння, спроможного позбавити Росію будь-якого сховку після її ракетних та повітряних ударів, дозволить Україні зробити Крим непридатним для росіян. При цьому він розкритикував адміністрацію Джо Байдена за небажання надавати Україні далекобійну зброю.

Але спершу генерал вважає, що потрібно знищити Кримський міст щоб відрізати росіян.

В США також змінили позицію та впевнені,що Крим потрібно повертати тільки військовим шляхом. 

Генерал Бен Ходжес на початку січня казав: «Україна звільнить Крим до кінця серпня, якщо ми продовжимо надавати те, що обіцяли, і якщо ми збережемо санкції», – заявив він.

Ходжес вважає, що Україна може звільнити Крим раніше, якщо Захід надасть їй високоточну зброю більшої дальності.

Наразі аби звільнити Крим треба спочатку деокупувати Мелітополь в Запорізькій області та просуватися на Південь.

Олег Жданов, військовий експерт, вважає, що одне з головних наших завдань – вихід на узбережжя Азовського моря, щоб навпіл розсікти угруповання російських військ та відсікти півострів Крим.

"Крим географічно розташований таким чином, що, якщо ми починаємо звільняти нашу територію, особливо Запорізьку та Херсонську області, то Крим – це удар з флангу, тобто можливість завдання флангового удару по наших військах. Тому, питання звільнення Криму може постати навіть раніше, ніж питання звільнення Донбасу, Луганської та Донецької областей", – пояснив військовий експерт.

Олег Жданов зауважив, якщо подивитися на карту, то одне з головних наших завдань – вихід на узбережжя Азовського моря, щоб навпіл розсікти угруповання російських військ та відсікти півострів Крим.

Крим, як й інші анексовані території на півдні та сході країни, належать державі Україна. І заяви української влади про те, що це їхні території, які вони повинні знову контролювати, цілком законні.

Генерал Маломуж назвав два сценарія звільнення ЗСУ окупованого Криму.

Перший передбачає різкий удар ЗСУ за прикладом операції у Харківській області. У такому разі українські війська звільнять окуповану частину Запорізької області та захоплену Херсонщину на лівому березі Дніпра. Окупанти тікатимуть, а сили оборони України зайдуть до Криму.

Другий сценарій, якщо ми не зможемо згенерувати потрібні ресурси і зруйнувати одночасно весь фронт, щоб росіяни тікали, потрібно буде витіснити ворога з Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей до перешийка, а далі в процесі проведення певних заходів по демілітаризації Росії разом із нашими союзниками вирішувати питання Криму політико-дипломатичним шляхом. Це буде більш тривалий процес, який може відбутися вже після програшу Росії, укладання нового миру із умовою передачі Криму до лона нашої держави без бою.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал, фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.

 

 

 

 


 


                         



Коментарі