Без категорії
Подобається

Мрії нездорової уяви путіна. Президент рф погрожує світу холодною зимою. Деталі!

09/12/2022
Мрії нездорової уяви путіна. Президент рф погрожує світу холодною зимою. Деталі!

Слава Україні! Корупція.Інфо Ексклюзив – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

Коваленко розповів, навіщо Путіну затяжна війна. Кремль сподівається на "набір хворих на фантазію", оголошуючи про підготовку до тривалої війни, вважає військовий експерт.

У країні-агресорі РФ новий дисонанс. Там заговорили про необхідність затяжної війни з Україною після 9-місячних казок про "взяття Києва за 3 дні" та "захоплення всієї України максимум за місяць" при тому, що тягучка виснажує саме російську армію та технічне забезпечення, знекровлюючи мілітарний потенціал. Навіщо диктатору Путіну затяжна війна, пояснив український військовий експерт Олександр Коваленко у Тelegram.

«Відповідь до банального проста: у Кремлі до останнього вірять, що в якийсь момент геополітична, економічна, соціальна або якась інша обстановка у світі зміниться настільки, що їм простіше перемогти Україну» .

Одесит нагадав про надії Москви на те, що Європа втомиться від війни в Україні і перестане допомагати ЗСУ, а смерть Єлизавети II або звільнення Бориса Джонсона з посади прем'єр-міністра вплинуть на допомогу Лондона Києву. 

У РФ мріяли, що Джо Байден занедужає коронавірусом і помре – республіканці захоплять сенат і Конгрес. Європа замерзне без російського газу та перестане допомагати Україні… Але все це лише мрії нездорової уяви. 

"Надії Кремля виключно на цей набір хворих на фантазію", – зазначає Коваленко. 

Влада РФ готова затягувати війну, перемелюючи в ній сотні тисяч своїх громадян, а також залишки озброєнь, остаточно демілітаризуючи свою армію в надії, що одна з їх примарних надій і справдиться. 

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок. Наш Телеграм канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі