Воюйте «голими» руками! Путін кидає напризволяще свою армію: поповнення «гарматного м’яса»!

23/09/2022
Воюйте «голими» руками! Путін кидає напризволяще свою армію: поповнення «гарматного м’яса»!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на ютуб канал, ставте лайк та обов’язково коментуйте. Посилання на соцмережі під відео.


Очільник Кремля Путін не дивиться на якість озброєння. Його мета – завоювати Україну. 
Мета Путіна – завоювати всю Україну. Тому він не дивиться на якість озброєння.
Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов.


“Росіяни не дивляться на якість озброєння, вони дивляться на можливість завоювання України. Не має значення, на яких танках вони приїдуть в Україну. Закінчилися Т-90, вони промовчали. Наразі закінчуються Т-72 Б-3 – це останній варіант модифікації. Вони дістали радянський танк Т-80 із газотурбінним двигуном. Йому щонайменше більше 30 років. Вони діставатимуть, поки не дійдуть Т-34. РФ ставить на чільне місце не військові цілі, а політичні”, – розповів Олег Жданов.


Нагадаємо, вранці 21 вересня президент Росії Володимир Путін оголосив про часткову мобілізацію в країні «у зв’язку з ситуацією в Україні». Він заявив, що призову на військову службу підлягатимуть громадяни, які перебувають у запасі. Насамперед, йдеться про тих, хто служив у лавах збройних сил, а також має певні військово-облікові спеціальності й досвід. 


Росіяни, м’яко кажучи, не очікували таке рішення і є вкрай обуреними даною заявою диктатора. В зв’язку з цим на території РФ почались мітинги в знак протесту мобілізації. 


Скоріш за все, у Росії мобілізовуватимуть і строковиків, які закінчили військову службу, та повинні були демобілізуватися цієї осені. Якщо це трапиться, протести в РФ набудуть зовсім іншого характеру.
Протестні настрої в Росії в такому разі зростуть.


Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов.


"Так, звісно ж, Російська Федерація, скоріш за все, цих строковиків (які закінчили службу – ред.) призове. По завершенню терміну служби вони їх можуть справді перевести в категорію мобілізованих. Другий момент – їм можуть запропонувати підписати контракт. І третій момент – вони можуть указом президента Росії продовжити термін їхнього перебування у збройних силах. Але для цього потрібні підстави. Треба буде запровадити або особливий період, або надзвичайний стан, або воєнний стан – тоді будуть юридичні підстави", – пояснив Жданов.


"Але на мій погляд, тут навіть до ворожки не треба ходити, можна точно сказати – якщо вони зараз усіх строковиків, які повинні були демобілізуватися восени, переведуть у категорію мобілізованих, це буде величезний стрибок у плані протестного настрою. Тобто цих молодих пацанів, які відслужили, якщо їх переведуть у категорію мобілізованих, ось побачите, протести набудуть зовсім іншого характеру", – прогнозує військовий експерт.

Він додав, що ці строковики справді можуть вважатися підготованими військовослужбовцями, адже пройшли строкову службу і є оперативним резервом – мобілізаційним резервом першої черги для країни.

Нагадаємо, за оцінками військового експерта Петра Черника, у стратегічному підсумку мобілізація в Росії буде безрезультатною.


"Часткова мобілізація в Росії суттєвого результату у війні проти України не дасть. Немає підстав для того, щоб російська армія стала технологічною.
Так вважає військовий аналітик Петро Черник, про це він розповів в інтерв’ю виданню".


“Чи допоможе ця мобілізація росіянам у війні? У стратегічному підсумку — ні, адже у них немає фундаментальних речей. Зокрема, підстав для того, щоб армія була технологічною. Фактично, все найкраще, що у них було, вже знищено в Україні. Тому в бій вони кидатимуть мотлох. Але це все одно означатиме багато роботи для наших військовослужбовців. Адже воює не танк, не гармата, а людина. Тому до того, що попереду на нас чекає важка війна, потрібно поставитися дуже серйозно. Легковажити не варто”, – наголосив Петро Черник.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал та фейсбук тик ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі