Політика
Подобається

Це вже занадто! Путін знову за своє: безглузді погрози ядеркою!

22/09/2022
Це вже занадто! Путін знову за своє: безглузді погрози ядеркою!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на ютуб канал, ставте лайк та обов’язково коментуйте. Посилання на соцмережі під відео.


Росія навряд чи використає на війні проти України ядерну зброю. Інакше США дадуть відповідь агресору "нищівним ударом". Проте відповідь Америки "може бути не ядерною".
США обіцяють завдати "нищівного удару" по російських військах, якщо Путін застосує ядерну зброю в Україні – про це заявив колишній командувач армії США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес, пише "НВ" з посиланням на Daily Mail.


За його словами, будь-яка відповідь США може бути не обов’язково ядерною, і наголосив: якщо Путін застосує ядерну зброю в Україні, Штати можуть спробувати "знищити чорноморський флот або російські бази в Криму".
Генерал-лейтенант припускає, що диктатор Володимир Путін усвідомлює те, що реакція Білого дому буде жорсткою. "Тому я вважаю, що Путін та його оточення не хочуть прямого зіткнення зі США", – додав він.
 Ходжес, який командував силами США в Європі з 2014 по 2018 рік, наголосив, що ймовірність того, що президент Путін накаже завдати ядерного удару по Україні, дуже мала. На його думку, застосування будь-якої стратегічної зброї масового знищення зустрінеться швидкою і жорсткою реакцією з боку президента Джо Байдена

.
Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше американський генерал-лейтенант у відставці Бен Годжес натякнув, що Російська Федерація може припинити існування у тому вигляді, в якому вона зараз. Ветеран війни в Іраку та Афганістані заявив про необхідність "деімперіалізації" Росії.
Він  заявив, що українські захисники до кінця 2022-го відтіснять росіян на лінію 23 лютого. Він вважає, що далі контрнаступ пошириться на Крим.


Ходжес також додав, що потенційним районом найбільш ймовірного удару американських сил, у разі ядерної агресії Росії, можуть стати військові об'єкти в Севастополі на західному узбережжі Криму. За даними британської розвідки, Росія вже перемістила деякі з своїх підводних човнів типу «Кіло» з Кримського півострова на південь Росії через побоювання, що вони будуть вражені ракетами ЗСУ.
На щоденному брифінгу у вівторок Міністерство оборони Великобританії заявило, що ці підводні човни «майже точно» були переміщені в порти Краснодарського краю.


Генерал Ходжес також скептично відгукнувся про російських планах часткової мобілізації. За його словами, пройдуть місяці, перш ніж російські резерви будуть «належним чином оснащені» і розгорнуті на Україні. Іншим фактором, який вплине на ефективність  поповнення під час мобілізації, стане брак артилерії.


«На жаль для цих солдатів, російська артилерія стає все менш ефективною за українських ударів по матеріально-технічної системи, яка доставляє боєприпаси до знарядь»,


Нагадаємо, у зверненні 21 вересня російський диктатор Путін відкрито заявив, що готовий використати ядерну зброю. Він також заявив, що це Україна постійно обстрілює Запорізьку АЕС, а країни Заходу це підтримують. Насправді, російські терористи вкотре обстріляли територію найбільшої в Європі АЕС, спричинивши аварійну ситуацію.
Також, Путін вранці 21 вересня оголосив часткову мобілізацію. За словами міністра оборони Росії Шойгу вона має охопити 300 тисяч резервістів. Відповідний указ вже підписано. В росіян почалась паніка – вони не розуміють причини мобілізації. Після заяви диктатора, росіяни почали тікати з країни. Зокрема, вони розкупили всі квитки в Єреван і Стамбул на 21 вересня. Тим часом Фінляндія випускає росіян, хоч цього вже не роблять країни Балтії та Польща. Саме тому на виїзді з Росії на кордоні черга сягнула понад 30 кілометрів.


Коротко про часткову мобілізацію в Росії та її можливі наслідки


Спецслужби повідомили, що жителів Донбасу, які виїхали в Росію, негайно мобілізують. Вони в росії оформляли допомогу, тому країна-агресор має їхні дані. Цим людям даватимуть повістки, якщо вони їхатимуть на тимчасово окуповані території України. Більше того, за кордон їх пускати не будуть. Збираючи їх на мобілізацію, вік і стан здоров'я враховувати теж не будуть. 


На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал та фейсбук тик ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі