Без категорії
Подобається

Щойно! Нова фобія у окупантів! Армія рф жахається від українського спецназу!

12/08/2022
Щойно! Нова фобія у окупантів! Армія рф жахається від українського спецназу!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш ютуб канал, ставте лайки та обов’язково коментуйте, а також не забувайте про телеграм, посилання у шапці профілю.

У російських військових, які беруть участь у так званій "спецоперації" в Україні, починає розвиватися нова фобія: окупанти бояться засипати, бо ночами до них у гості заходить український спецназ. 

Нещодавно бійці сил спеціальних операцій ЗСУ проникли на позиції армії РФ і знищили 13 російських військових, а також взяли в полон двох ворожих офіцерів, повідомляє український журналіст Роман Цимбалюк у своєму Telegram-каналі. 

"У підрозділах, які беруть участь у "спеціальній військовій операції" на території України, розвиваються нові фобії. До фобії літаючих об'єктів у небі додалася фобія засипати. Так, СЗГ ЗСУ, пробравшись вночі на позиції ЗС РФ, знищили 13 військовослужбовців, 2 офіцерів взяли в Полон військовослужбовців ЗС РФ, такі інциденти відбуваються не вперше, однією з причин цих інцидентів є те, що офіцери замість того, щоб керувати оборонною позицією, просто вживають алкогольні напої", – сказано в повідомленні.

Крім того, журналіст розповів, що 40-а окрема бригада морської піхоти ЗС РФ, що базується в Петропавловськ-Камчатському, втратила не менше ніж 400 військовослужбовців під час бойових дій в Україні.

Росія несе значні втрати особового складу на війні проти України і не здатна швидко поповнити людські ресурси, пишуть у західних ЗМІ.

Раніше високопосадовець Пентагону Колін Каль озвучив оцінки, що Росія втратила вбитими та пораненими близько 70 – 80 тисяч осіб.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі