Без категорії
Подобається

Після “бавовни” у Криму сім’ї окупантів втікають з Маріуполя! Серед ворогів панує страх і паніка!

12/08/2022
Після “бавовни” у Криму сім’ї окупантів втікають з Маріуполя! Серед ворогів панує страх і паніка!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш ютуб канал, ставте лайки та обов’язково коментуйте, а також не забувайте про телеграм, посилання у шапці профілю.

У псевдочільника міста кількість охоронців зросла від чотирьох до семи. Сім'ї російських окупантів терміново залишили частину узбережжя у тимчасово окупованому Маріупольському районі Донецької області. Це пов'язано з нещодавніми вибухами на аеродромі у Криму. 

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

"Усі сім'ї військових окупантів після кримської "бавовни" терміново залишили узбережжя від села Мелекіне до села Білосарайська Коса. При цьому в Іващенка (колаборант і псевдомер Маріуполя Костянтин Іващенко) кількість охоронців зросла від чотирьох до семи. Страх панує серед колаборантів і верхівки маріупольських окупантів. І це – хороша новина", – написав він.

Нагадаємо, 9 серпня, в тимчасово окупованому Криму прогриміла серія вибухів на російській військовій авіабазі" Саки " в Новофедорівці. Саме з цієї авіабази ворожі літаки летіли бомбити Запорізьку, Миколаївську та Херсонську області.

Зазначимо, що щонайменше сім російських літаків були знищені під час вибухів на аеродромі в Саках. Це може бути найбільшою втратою авіації рф за один день. Про це повідомляє CNN.

Імовірно, знищені бойові літаки – це бомбардувальники Су-24 і багатоцільові винищувачі Су-30. При цьому науковий співробітник азіатського інституту Гріффіта і колишній пілот ВПС Австралії Пітер Лейтон зазначив, що ще два бойових літака були пошкоджені.

На оприлюднених у соцмережах роликах видно дим, що піднімається з бази, перш ніж на ній сталися три потужні вибухи. 

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі