Без категорії
Подобається

Важливий хід! Північна Македонія передала Україні чотири штурмовики Су-25! Ще більше успіхів в небі у ЗСУ!

04/08/2022
Важливий хід! Північна Македонія передала Україні чотири штурмовики Су-25! Ще більше успіхів в небі у ЗСУ!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш ютуб канал, ставте лайки та обов’язково коментуйте, а також не забувайте про телеграм, посилання у шапці профілю.

Північна Македонія на додачу до радянських танків Т-72 передала українській армії чотири військові літаки Су-25. 

Про це повідомляє місцеве видання MKD з посиланням на Міноборони країни. 

Що цікаво, ці літаки (три одномісних і один двомісний) країна закупила у нас під час конфлікту на території держави у 2001 році за чотири мільйони євро. Літаки призначені для безпосередньої підтримки піхоти, а під час конфлікту здійснили кілька бойових вильотів на підтримку наземних дій македонських сил безпеки.

В ЗМІ рішення про передачу СУ-25 українській армії пояснили тим, що при формуванні ЗС України у 2003 році потреба у них відпала, й з того часу вони знаходились розукомплектованими на базах зберігання.

Раніше стало відомо, що уряд Чехії погодився на прохання Словаччини охороняти її повітряний простір. Це дозволить словакам передати Україні свій парк винищувачів МіГ-29, який налічує 11 одиниць.

Також повідомлялося, що ЗСУ може отримати американські винищувачі F-16. На думку військового пілота, з отриманням таких бойових літаків війна в Україні зміниться кардинально.

Військовий пілот винищувача МіГ-29 з позивним "Джус" розповів, які літаки потрібні Україні, щоб кардинально змінити хід бойових дій.

"Пріоритет – F-16… він найбільш оптимальний, тому що нам потрібна не тільки якість, але і кількість, – зазначив воїн. – F-16 набагато більше, є певним конструктором, на який можна підкидати різне обладнання, зброю. Тобто, купуючи стару платформу, на неї можна повний "фарш" докупити і отримати сучасний літак".

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі