Політика
Подобається

Терміново: росіяни геть. Наші атакують! Перемога близько!

03/07/2022
Терміново: росіяни геть.  Наші атакують! Перемога близько!

Вночі на 3 липня Збройні сили вивели з ладу одну з 4 військових баз росіян в Мелітополі, повідомив мер міста Іван Федоров.

Як повідомляє Федоров, було завдано близько 30 ударів від яких росіяни аж здригнулися.

"Завдали понад 30 ударів виключно по російській військовій базі», – повідомляє мер міста Мелітополя.

За словами мера, окупанти намагаються подати усе так, що був обстріл мирних районів, постраждало мирне населення, зруйновано міську інфраструктуру. Федоров одразу запевнив, що це неправда. Усі слова підтвердив тим, що українські військові ніколи не битимуть по українцях і своїх ж «дітей», як це люблять робити російські війська.

Зараз у місті напружена ситуація – окупанти намагаються врятувати хоч щось та забрати із складів техніку, яку ще можна використовувати.

Також вчора завдяки силам спротиву рашистський бронепоїзд з боєприпасами зійшов з рейок. ЗСУ роблять все задля того, щоб повернути мирне життя і українську державність в Мелітополь. Все, що можуть зробити окупанти – тікати з нашого міста".

Він додав, що весь Мелітополь оповитий димом уже протягом 3-4 годин через те, що горять склади з ПММ окупантів, які розміщувалися на території зазначеної військової бази.

Нагадаємо, загарбники вдаються до погроз, щоб змусити мешканців Мелітополя брати російські паспорти. Також виступають із пропозиціями про запровадження на тимчасово захоплених територіях України смертної кари, щоб залякати місцеве населення та зупинити спротив.

Додамо, що росіяни частково захопили Мелітополь та роблять усе для того, аби він став їхнім.

Вони самі ж вирішили зіпсувати "святкування" дня Росії у Мелітополі, і влаштували вибух біля будівлі так званого МВС. Вони вирішили це зробити, оскільки на “свято” прийшло вкрай мало людей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на мера Мелітополя Івана Федорова в ефірі телемарафону єдиних новин.

"Вибух стався у сміттєвому баку, який був розташований поруч із так званим "Міністерством внутрішніх справ" рашистської федерації. Ви собі уявіть, безпосередньо поряд з "міністерством", яке добре охороняється, цілодобово охороняється, пролунав досить потужний вибух саме тоді, коли було їм це потрібно. Ніхто не зміг би таке зробити", – сказав Федоров.

Мелітопольський район наразі повністю окупований. За даними ОВА, майже 60% території Запорізької області тимчасово зайняли росіяни. Решта регіону потерпає від постійних обстрілів.

У Генштабі ЗСУ зазначали, що російські війська на Запорізькому напрямку здійснюють систематичні обстріли позицій українських підрозділів для сковування дій.

У регіоні активно діє Рух опору. У Мелітополі українські партизани вже ліквідували російських військових високого рангу, а в перехоплених розмовах росіяни між собою скаржаться на «українські диверсійні групи».


                         



Коментарі