Без категорії
Подобається

“Хлопки” та вибухи! Бєлгород знову горить!

03/07/2022
“Хлопки” та вибухи! Бєлгород знову горить!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео
 
У ніч проти 3 липня у російському місті Бєлгород поблизу кордону з Україною пролунали вибухи. 
"За постраждалими: на даний момент четверо, 2 особи доставлені до лікарні: чоловік і дитина 10 років. Чоловік зараз перебуває у важкому стані. Двох людей оглянуто на місці. Вся необхідна допомога медиків надається. На даний момент є інформація про трьох загиблих", – Повідомили в РФ.
Також, за словами губернатора В'ячеслава Гладкова, попередньо пошкоджено 50 будинків, з них п'ять приватних будинків зруйновано повністю.

Росіяни, як завжди, звинуватили в цьому Україну. Зокрема, із такими звинуваченнями виступив російський сенатор Андрій Клішас.
"Загибель мирних жителів та руйнація цивільної інфраструктури в Білгороді є прямим актом агресії з боку України і вимагають найжорсткішої, у тому числі військової відповіді", – написав він у своєму Telegram.

Однак на місці удару було знайдено уламки російської ракети, випущеної із зенітного ракетно-гарматного комплексу малої дії «Панцир». Ця техніка не стоїть на озброєнні української армії.

З приводу ситуації висловився блогер Денис Казанський. Він охарактеризував події як чергову провокацію з боку Російської Федерації: 
"До речі, жарт про те, що росіяни самі себе обстріляли – це геть не жарт насправді…Очевидно, що це просто провокація і брехня. Насправді здетонував російський склад боєприпасів, а вже від нього снаряди полетіли до порожніх будинків, де не було жодних мешканців. А російська влада заплатила спеціально найнятим акторам, щоб вони прикинулися вбитими та пораненими від вибухів", – іронізує блогер.
Казанцев припускає, що у російських військових щось не туди спрацювало і ракети полетіли зовсім не туди, куди планувалося. Така ж ситуація вже травпляласьв тимчасово окупованому Алчевську.
Виходить, жителі Бєлгорода стали жертвами своїх же військових.

Нічний обстріл Бєлгорода з руйнуваннями і загиблими може бути російською владою як привід для оголошення мобілізації в Росії.
Нагадаємо, російські війська зазнають величезних втрат в Україні. Крім того, численні факти підтверджують бунти військовослужбовців у підрозділах та відмову виконувати накази офіцерів, а також дезертирство.

У Росії можуть наважитись на масову мобілізацію з метою заповнити дефіцит особового складу в армії. Однак джерела з Росії розповіли виданню, що Путін категорично проти такого варіанту; це означатиме публічне визнання війни, чого в Кремлі всіма силами намагаються уникати. Очевидно, провокативні дії на подобі вибухів в Бєлгороді мають на мету ускладнити ескалацію конфлікту. 
Також Росія намагається знайти живу силу і нове озброєння скрізь, де це можливо. Зокрема, з Далекого Сходу перекидаються старі види озброєння – бронетранспортери та танки першого покоління Т-62. Переважна частина наявного військового потенціалу Росії винищена або розбита в перші сто днів війни проти України. Щобільше, росії незабаром доведеться уповільнити операції на фронті, щоб провести велике перегрупування військ.

Зараз Російська Федерація, після провалу перших етапів кампанії, замість окупації Києва і всієї України зосередила зусилля на Донбасі. Однак навіть там її просування дуже повільне і здебільшого, воно має обмежений успіх тільки в районі Луганської області, тоді як в Донецькій області вперлося і буксує. Європейські чиновники вважають, що через кілька місяців Росія може спробувати нав'язати якесь припинення вогню Україні, щоб закріпити результати та отримати перепочинок. Або, знову ж таки, шляхом провокацій та обману вдатись до ще жорстокіших дій. 
 
На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі