Без категорії
Подобається

У Пентагоні в шоці як ЗСУ трощать окупантів! Буде більше зброї!

02/07/2022
У Пентагоні в шоці як ЗСУ трощать окупантів! Буде більше зброї!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

Американці задоволені роботою Збройних Сил України. Пентагон з максимальною пильністю спостерігає за тим, як українські військові застосовують передану їм зброю. 

Нещодавно Збройним Силам на користування передали РСЗВ HIMARS. На закритому брифінгу Міністерства оборони Сполучених Штатів підмітили, що українські військові ведуть прицільний вогонь, знищуючи російські командні пункти. Цим самим вони ще й деморалізують ворога та посилюють свою впевненість у перемозі.  Про це розповів журналіст видання Foreign Policy Джек Детч.

Не забули американці й про успішну операцію Збройних Сил України на острові Зміїний. Ворога звідти вибили, тим самим звільнивши Одеську область від окупантів. Українські військовослужбовці завдають росіянам чималого клопоту, аби ті пошкодували, що прийшли “визволяти”. 

Дії та військові навички росіян, Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки оцінює з деякою насмішкою. Удар по торговому центру Кременчука було здійснено протикорабельною ракетою. Лише вдумайтесь: протикорабельна ракета вцілила у торговий центр. Представник Міністерства оборони США назвав подібні дії Росії такими, що мають “безрозсудний характер”. 

Для превентизації трагедій, подібних до тої, що сталась в Кременчузі, Сполучені Штати Америки нададуть Україні сучасні системи протиповітряної оборони, 155-міліметрові артилерійські снаряди для гаубиць, а також реактивні снаряди GMLRS. Такі постачання не лише допомагають українській армії ефективніше знищувати ворога, але й покращують навички наших військових та підвищують професійність війська. Це допомагає відійти від ненависних радянських підходів ведення бою. 

Нагадаємо, що 29 червня на саміті НАТО у Мадриді, було обговорено низку важливих зовнішньополітичних питань. Не оминули увагою й Україну. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що  НАТО допоможе Україні перейти з радянської зброї на сучасну для боротьби з російською агресією.
Він наголосив, що в країн Альянсу немає списку з видами озброєння, поставки якого до України виключені.

Водночас країни Заходу відмовлялися поставляти Україні танки західного зразка й літаки. Це підтвердив президент Франції Еммануель Макрон, який заявив, що країни Заходу мають домовленість не надавати Україн штурмові літаки та танки.

НАТО ж вважає, що Україні критично важливо повністю перейти до зброї НАТІвського зразка. По-суті, це теж такий собі крок декомунізації для українського війська. 
Нагадаємо, цього року Україна піднялася в рейтингу найпотужніших армій світу Global Firepower з 25 на 22 місце. Це однозначно свідчить про високу професійність військовослужбовців та бажання вдосконалюватися. 

Водночас, НАТО виключає можливість розміщення військ Альянсу на території України або ж закриття неба над територією фУфкраїни. За словами лідерів НАТО, важливо не допустити ускладнення та подальшої ескалації конфлікту. Альянс не хоче бути повноцінною воюючою стороною. 

Зрештою, за більш ніж чотири місяці кровопролитного протистояння за свої землі, Збройні Сили України показали свою здатність самостійно досягати поставлених цілей. З наданим озброєнням військові вдало співпрацюють та дають відсіч ворогу. Зокрема в Міністерстві оборони США такі успіхи не залишають без уваги: успіхи української армії призводять до більшої кількості поставок зброї. 

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі