Без категорії
Подобається

Окупанти знову провалилися! У ворогів великі втрати! Яка ситуація біля Гірського та Золотого?

24/06/2022
Окупанти знову провалилися! У ворогів великі втрати! Яка ситуація біля Гірського та Золотого?

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

ЗСУ в Гірському та Золотому трималися з всіх сил фактично з початку повномасштабного вторгнення рф. Особливо, коли у квітні окупаційні війська почали активно наступати на населені пункти в тому напрямку.

Про це 24 каналу інформує керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Він повідомив, що спочатку російські війська рухалися на Попасну, тоді вони не змогли взяти Гірське та Золоте, адже "зламали об них зуби". 

Там українські військові тримали та давали потужну відсіч ворогу, відбили багато штурмів російських військ, а ті зазнали великих втрат по цих напрямках.

“Вони відійшли, коли Росія підтягнула додаткові резерви, а також перекинула ще додаткові сили. Вони зрозуміли, що це дійсно необхідно для того, аби уникнути оточення,” – розповів Олександр Мусієнко.

Війська рф виходили на захід від Тошківки – там вони якраз намагалися перерізати українським силам трасу на Лисичанськ. І взагалі зʼєднання з тими підрозділами, які знаходяться в районі Попасної. Для того, аби наші підрозділи з Гірського та Золотого не могли нормально відійти. 

За словами керівника, незважаючи на всі ризики, було прийняте правильне рішення вчасно відійти. Це було необхідно, щоб не потрапити в оточення.

"Як наслідок, ми бачимо, що російські війська там прорвалися. Вони беруть під контроль, зокрема й дорогу, яка веде на Лисичанськ. Проте найважливіше те, що немає "котла" й оточення – цього уникнули", – підсумував Олександр Мусієнко.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі