Без категорії
Подобається

У розвідці стала відома кількість втрат серед мобілізованих на Донбасі! Мобілізовані в ОРДЛО гинуть майже від будь-якого поранення!

19/05/2022
У розвідці стала відома кількість втрат серед мобілізованих на Донбасі! Мобілізовані в ОРДЛО гинуть майже від будь-якого поранення!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

Підрозділи окупантів, в яких є примусово мобілізовані мешканці непідконтрольної Києву частини Донеччини та Луганщини, відіграють особливу роль у нападі Росії на Україну. Величезними втратами серед мобілізованих особливо ніхто не переймається, адже для росіян мешканці ОРДЛО – люди другого сорту.

Командування рф не рахує кількість загиблих та поранених навіть у своєму війську, а про "армію" "республік" і взагалі не йдеться. Веденням якоїсь статистики, за даними джерел 24 каналу в розвідці, займаються у керівництві так званих "ДНР" та "ЛНР". Відповідні звіти колаборанти подають російським генералам.

Кількість загиблих та поранених на фронті, так звані ватажки, Пушилін, Пасічник та їх поплічники ретельно приховують, оскільки навіть ті цифри, які є, можуть призвести до бунтів.

Згідно з документами, які роздобули українські розвідники, з початку повномасштабних бойових дій до 12 травня включно на фронтах загинули 17 247 мобілізованих в ОРДЛО. Ще 8 931 особа отримала поранення.

До цієї статистики включили лише тих "двохсотих", яких витягли з поля бою. Росіяни та бойовики зазвичай подібним не займаються, тому реальна кількість втрат може бути значно більшою.

Крім того, згідно з документацією, майже кожне поранення на полі бою призводить до смерті мобілізованого. Через ненадання вчасної та кваліфікованої медичної допомоги, відсутності засобів зупинки кровотечі та взагалі небажання командування рятувати "трьохсотих" кількість загиблих значно перевищує цифру поранених.

Нещодавно у місцевих спільнотах у російських соцмережах з'явилася таблиця з нібито кількістю загиблих та поранених серед мобілізованих. Згідно з оцінками розвідників, поява подібних таблиць у загальному доступі – контрольований вкид для того, аби заспокоїти жителів окупованої частини Донбасу.

Однак майже всі зазначені у таблиці цифри були спеціально зменшені щонайменше у 10 разів. Готував публікацію спотвореної статистики один з працівників ФСБ, який курує інформаційний напрямок на окупованих Росією територіях Донбасу. Використовуючи наявні дані, російський спецслужбіст вносив у таблицю правки, які можна опублікувати на загал.

Крім того, російські загарбники отримали наказ повертати всіх легкопоранених мобілізованих на війну. Якщо раніше з прифронтових госпіталів та лікарень тих, кому пощастило вижити, відправляли доліковуватися у медичні заклади за місцем прописки, то зараз ситуація змінилася.

Зрозумівши, що у рідному місті мобілізовані з легкістю отримують довідки про інвалідність та непридатність для участі у бойових діях, керівники так званих "ДНР" та "ЛНР" видали наказ про те, що поранені мають проходити медкомісію лише у тому закладі, де їх оперували. Лікарні прифронтових міст при цьому отримали розпорядження про визнання придатними всіх без виключення мобілізованих, які пройшли курс лікування після поранення чи травми.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей з'являються нові цвинтарі. Окупанти ховають там примусово «мобілізованих цивільних».

«В Антрациті, Лутугинському районі, Ровеньках та поблизу Єнакієвого виділили земельні ділянки для поховання осіб, які були вбиті під час збройної агресії РФ проти України. Тіла вбитих мешканців ОРДЛО, які були примусово мобілізовані, заборонено ховати на спільних цвинтарях», – пишуть правозахисники.

Зазначається, що окупанти відкривають нові цвинтарі, щоб уникнути ажіотажу серед місцевого населення.

Тіла вбитих жителів ОРДЛО заборонено ховати на загальних цвинтарях, оскільки громадянські відвідують могили померлих у першу неділю після Великодня та на Трійцю.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємося.

 


                         



Коментарі