Без категорії
Подобається

Шок! Макрон запропонував Україні частково поступитись своїм суверенітетом! Україна не збирається здаватись!

19/05/2022
Шок! Макрон запропонував Україні частково поступитись своїм суверенітетом! Україна не збирається здаватись!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

Володимир Зеленський розповів, що Еммануель Макрон пропонував Україні частково поступитись своїм суверенітетом, аби "зберегти обличчя" Володимиру Путіну. Це свідчить про політику подвійних стандартів та цинізм.

Про це 24 каналу розповів політолог Олександр Антонюк. Однак добре, що про такі заяви стає відомо широкому загалу.

"Коли був мінський процес, то чи не такими позиціями керувалися Франція та Німеччина? Торгувати з Росією ціною суверенітету й державної цілісності України", – зазначив політолог.

За словами Антонюка, тепер, знаючи про таку риторику, українська сторона має враховувати цей аспект, бо різко змінитися він не зможе. Водночас ми повинні також на них тиснути.

“Якщо Макрон говорить про територіальну цілісність, то ми можемо запропонувати: обміняймо ваш Марсель на наш Севастополь. От вийдіть до французького народу й скажіть, що аби припинити війну, робимо таким чином і Чорноморський флот перебуватиме біля узбережжя Марселя. Я хочу подивитися на реакцію Макрона. Мені здається, він мав би погодитися на таку пропозицію.”, – наголошує Антонюк. 

Такі неприйнятні "пропозиції" викликають подив в українських дипломатів.

За словами українського президента, з боку тих чи інших лідерів такі пропозиції є не дуже коректними. Україна не готова "щось комусь зберігати" і втрачати за це свої території.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зазначив, що Володимира Путіна ніхто не провокував на війну проти України, тому він має сам шукати способи "зберегти обличчя".

Очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що російському диктатору Володимиру Путіну такі рішення не потрібні, і він навіть не намагається їх шукати.

“Однією з причин цієї війни було те, що всі завжди намагалися запропонувати Путіну рішення, яке збереже йому обличчя. Коли Путін розпочав цю війну, він послав чіткий меседж: мені не потрібні рішення, які рятують обличчя. Я готовий переступати межі, чинити військові злочини, щоб досягти своїх політичних цілей,” – заявив Дмитро Кулеба.

Відтак Україна не планує йти на поступки у війні з Росією. Але потребує допомоги партнерів.

"Російську військову машину треба зупинити. Ми, українці, найбільше вкладаємо в ці зусилля, тому що жертвуємо своїми життями та руйнуємо їх на своїй землі. Інші країни можуть допомогти нам, постачаючи нам зброю та вводячи санкції, щоб не дати російському ОПК замінити знищене важке озброєння новим власного виробництва", – заявив український дипломат.

Водночас радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що окрім Макрона, Україні пропонували піти на територіальні поступки Кремлю й інші європейські політики.

Зазначимо також, що в Politico просочилася інформація, що США можуть не дати Україні РСЗВ, якими вона може завдати удару по території Росії. Мовляв, це призведе до того, що війна затягнеться. Схоже, йдеться про РСЗВ M142 Himaris, де є опція застосовувати ракети дальністю до 300 кілометрів.

У зв'язку з цим варто звернути увагу, що вчора Андрій Єрмак в ефірі американського телеканалу MSNBC заявив, що, цитую, "Україна повинна отримати все, що нам потрібно для перемоги, оскільки затягування війни є ризиком для всього світу. Агресивна війна Росії проти нашої країни може закінчитися швидше, якщо українська армія отримає ту зброю, щодо якої йдуть переговори і є домовленості з країнами-партнерами".

Система M142 Himaris була одним із важливих предметів переговорів, оскільки дозволяє вирішити питання заміни старих радянських систем РСЗВ типу Ураган і Смерч. Тим більше, що боєприпаси до них усе складніше знайти.

Петляння американців нагадує петляння європейців, які теж починають придумувати виверти щодо того, коли Україна може вступити в Євросоюз.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі