Політика
Подобається

Шок! Чергова провокація Порошенка: відкритий вогонь прямо на вулицях Києва. Експрезидента чекає вирок – відповідальності не уникнути!

19/01/2022
Шок! Чергова провокація Порошенка: відкритий вогонь прямо на вулицях Києва. Експрезидента чекає вирок – відповідальності не уникнути!

Під Печерським судом у Києві, де сьогодні вирішуватимуть запобіжний захід п'ятому президентові Петрові Порошенку, почалися сутички між правоохоронцями та активістами. 

Порошенко та його посіпаки взяли курс на максимальне «розколихування» ситуації, в буквальному сенсі – на провокацію сутичок. За останні півгодини під Печерським судом уже відбулися дві бійки між «активістами» та поліцією. Навколо – купа камер від телеканалів колишнього президента, а саме:  «Прямого» та «5 каналу», зніматимуть, інтепретуючи все на всласний лад, мовляв, поліція пригнічує «опозицію».

Відзначається, що правоохоронці не дозволили встановити вуличні печі та бочки для обігріву відкритим вогнем учасникам мітингу біля будівлі суду, позаяк це безпосередньо порушує громадский порядок.

Після цього між прихильниками Порошенка і правоохоронцями почалася штовханина.Сам політик опублікував відео біля Михайлівського собору і розповів, що молився у храмі. У пресслужбі поліції Києва повідомили, що під судом достатня кількість правоохоронців для забезпечення громадського ладу, але точну кількість не змогли назвати.

Такі дії мають на меті конкретне завдання. Вся ця «вистава» насамперед розрахована на Держсекретаря США Блінкена, який зараз перебуває у Києві. У ЄС сподіваються, що зможуть переконати Блінкена в тому, що «вугільна справа» проти Порошенка – це нібито свавілля, а не правосуддя.

Крім того, у штабі «Європейської Солідарності» готують нові збудження  – хочуть зобразити, що команда влади на чолі із Зеленським нібито нацьковує «титушок» на опозицію. Для цього вони вже найняли достатню кількість молоді, яка має піти в атаку на протестувальників під Печерським судом.

Порошенко робить усе можливе, щоб породити максимальну недовіру до влади України серед народу. Адже в ході масових зворушень дуже важко зрозуміти, хто є їх винуватцем. 

До слова, сьогодні 19 січня Печерський райсуд Києва має оголосити п'ятому президентові Петрові Порошенку рішення про запобіжний захід. 
 

 

 


                         



Коментарі