Без категорії
Подобається

Це сталося! Не допустили до матеріалів справи: Скороход шокована. Після смерті Полякова!

25/11/2021
Це сталося! Не допустили до матеріалів справи: Скороход шокована. Після смерті Полякова!

Вже є перші результати багатьох експертиз у справі про смерть Антона Полякова. Політик пішов з життя у ніч на 8 жовтня 2021 року.

Нардепка Анна Скороход в ефірі одного з українських телеканалів заявила, що поки її не допустили до матеріалів у кримінальній справі. Проте політикиня наголосила, що це станеться вже невдовзі.

Мене ще не допустили до матеріалів у кримінальній справі, але обіцяють найближчим часом допустити і надати копію матеріалів. Я знаю, що вже є результати багатьох експертиз. Навіть сьогодні надійшли результати, але, на жаль, я не можу розголошувати, – повідомила Скороход.
 

Депутатка також розповіла, що її допитували після смерті Полякова, проте аж через 21 день.

Нагадуємо, про смерть народного депутата стало відомо вранці 8 жовтня. Непритомного Полякова знайшли в таксі співробітники патрульної служби. Поліцейські проводили реанімаційні заходи, викликали швидку. Проте врятувати нардепа не вдалося.

Сьогодні у справі проходять три свідки: водій таксі, чоловік, в автомобілі якого Поляков перебував до того, як пересів в таксі, і людина, з якою депутат вечеряв в ресторані (ймовірно, помічник народного депутата Ганни Скороход Руслан Джамбулатов).

Реальна версія слідства буде відома після завершення всіх експертиз.

Зараз поліція розглядає дві ймовірні версії смерті Полякова

  • Начальник Головного управління Нацполіції в Києві Іван Вигівський розповів, що наразі правоохоронці розглядають 2 версії смерті Полякова. Мовиться про добровільне або примусове вживання наркотиків. Загалом, у справі вже провели близько 20 експертиз.
  • У крові політика виявили алкоголь та метадон.
  • За словами Вигівського, свідчення самої Скороход – таємниця досудового розслідування. Жодних деталей наразі не розголошують.
  • Водночас відомо, що повторний допит політикині тривав 7 годин.

                         



Коментарі