Без категорії
Подобається

Неймовірно! “Велике будівництво” – Зеленський відкрив нові шляхи торгівлі! Близький Схід?!

25/11/2021
Неймовірно! “Велике будівництво” – Зеленський відкрив нові шляхи торгівлі! Близький Схід?!

Програма Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" спрямована не лише на покращення внутрішньої інфраструктури, а й на пошук нових шляхів торгівлі. Зокрема, завдяки масштабній промо-акції за межами країни лише за 2021 рік Україну відвідало 40 тисяч туристів із Саудівської Аравії, а це у 10 разів більше ніж 2019 року. Загалом туристи з Азії складають 25% усіх туристів, які відвідали країну.

Міністр інфраструктури Олександра Кубракова зазначила: ""Зараз ми спостерігаємо не лише повернення туристів до України, а також підвищення рівня внутрішніх поїздок та значну переорієнтацію основних туристичних ринків для України. Йдеться про збільшення кількості туристів не лише з Європи, а й із віддалених країн, таких як Королівство Саудівська Аравія, Ізраїль та Сполучені Штати".

Ще однією перевагою України як туристичної держави став вихід на наш ринок однієї з найбільших туристичних компаній Німеччини лоукостер Eurowings (Lufthansa Group), а також відкриття рейсу до Стокгольму скандинавською компанією SAS.

"За оцінками експертів з Ukraine Economic Outlook, "Велике будівництво" ще в 2020 році почало позитивно впливати на економіку. На грудень минулого року мультиплікативний ефект нової інфраструктури становив 2,05 грн. Тобто, за кожну 1 гривню, інвестовану в дороги чи мости, ВВП країни зростає за рахунок суміжних галузей уже на 2 гривні та 5 копійок", – зазначено у матеріалі на Obozrevatel.

 

 


                         



Коментарі