Політика
1

Щойно! Зеленський призначив нового заступника Антимонопольного комітету! Звільнення Коноплянко з посади уповноваженого.

17/08/2021
Щойно! Зеленський призначив нового заступника Антимонопольного комітету! Звільнення Коноплянко з посади уповноваженого.

Президент України Володимир Зеленський призначив нового заступника голови Антимонопольного комітету. Ним стала Анжеліка Коноплянко.

Указ опублікували на сайті ОПУ.

Також є указ про звільнення Коноплянко з посади державного уповноваженого Антимонопольного комітету України.

«Призначити Коноплянко Анжеліку Олександрівну заступником голови Антимонопольного комітету України – державним уповноваженим», – сказано в указі.

 

Також Верховна рада України ухвалила за основу законопроєкт №5431 щодо вдосконалення діяльності Антимонопольного комітету України.

Раніше президент України Володимир Зеленський призначив нового командувача Десантно-штурмових військ ЗС України. Посаду зайняв Максим Миргородський з позивним «Майк».

Президент вже підписав відповідний указ №346/2021, повідомляє портал «Мілітарний»

Під час війни на сході України Максим Миргородський брав участь в боях за Слов’янськ, і під час оборони Донецького аеропорту, а також в боях за Дебальцеве.

25 квітня 2015 Максим Миргородський був нагороджений орденом Богдана Хмельницького I ступеня, ставши таким чином першим з учасників АТО повним лицарем цього ордена.

Під час війни Максим Миргородський продовжив навчання, в червні 2017 року закінчив Національний університет оборони України, отримав диплом магістра.

Станом на грудень 2018 року Максим Миргородський обіймав посаду командира 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Верховна рада ухвалила в цілому законопроєкт №3132 щодо вдосконалення системи органів Антимонопольного комітету.

«За» рішення проголосували 245 народних депутатів. 

Документом передбачається утворити в АМКУ Комісію з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель у складі не менше трьох уповноважених, яких призначати у порядку, передбаченому для призначення державних уповноважених АМКУ.

Торік у квітні Верховна рада повернула на доопрацювання комітету з наступним поданням на повторне друге читання цей законопроект №3132.

У листопаді 2020 ж року комітет з питань економічного розвитку рекомендував ВР ухвалити законопроект щодо вдосконалення системи органів АМКУ.

Нагадаємо, сьогодні ВР проголосувала за запуск роботи електронних трудових книжок.

Закон спрощує доступ до інформації про трудовий стаж. Відтепер пенсії нараховуватимуться автоматично.

Нагадуємо,що раніше президент України Володимир Зеленський призначив нового главу місії при НАТО. Посада зайняла Наталя Галібаренко.

Кабінет міністрів провів кадрові перестановки в двох міністерствах. Уряд звільнив соратника екс-глави МВС Арсенія Авакова Антона Геращенко з посади заступника міністра внутрішніх справ України.

Новим головою Чернігівської обласної державної адміністрації став В’ячеслав Чаус. Відповідний указ президент України Володимир Зеленський підписав 4 серпня.

Також президент України Володимир Зеленський призначив нових послів в Ліхтенштейні і ще двох країнах. Глава держави вже підписав відповідні документи.

Про це повідомляється в указі президента.

«Призначити Надзвичайного і Повноважного Посла України в Швейцарській Конфедерації Рибченко Артема Сергійовича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Князівстві Ліхтенштейн за сумісництвом», – йдеться в указі.

Крім того, президент призначив посла в Італії Ярослава Мельника послом України в Сан-Марино за сумісництвом. Посол України в Іспанії Сергій Погорельцев став послом в Андоррі.

Раніше Володимир Зеленський призначив новим головою Чернігівської обласної державної адміністрації В’ячеслава Чауса.

Президент України Володимир Зеленський призначив нового командувача Десантно-штурмових військ ЗС України. Посада зайняв Максим Миргородський з позивним «Майк».

Кабінет міністрів призначив нового виконуючого обов’язки голови правління ПАТ «Укрзалізниця». Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду.


                         



Коментарі