Політика
Подобається

Щойно! Разумков підписав розпорядження – прямо на День Незалежності. Скличуть всіх!

03/08/2021
Щойно! Разумков підписав розпорядження  – прямо на День Незалежності. Скличуть всіх!

Спікер парламенту підписав відповідне розпорядження. Засідання розпочнеться 24 серпня о 13.00.


Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про проведення урочистого засідання парламенту 24 серпня з нагоди 30-ї річниці прийняття Акту проголошення незалежності України.

 


Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила його прес-секретар Ольга Туній.


Вона зазначила, що засідання відбудеться о 13:00.


До мого повідомлення Туній також додала фото відповідного розпорядження.

 

 

День Незалежності України: річниця

 

Цього року 24 серпня Україна відзначатиме 30-ту річницю Незалежності. Сьогодні, 2 серпня, президент України Володимир Зеленський розповів, яким буде святкування.

 

Вперше за 30 років незалежності України заплановані заходи за участю представників усіх сил сектора безпеки і оборони України, а також країн-партнерів.


Президент України Володимир Зеленський презентував заходи до 30-го Дня Незалежності України.

 

За словами глави держави, 30-та річниця незалежності України є можливістю зрозуміти "чому ми навчилися за роки незалежності і чому повинні навчитися, щоб ніколи її не втратити".


"Саме цьому присвячено святкування 30-річчя незалежності України: 10 основних заходів, 10 ключових досягнень, 10 важливих висновків, а разом – 30 років незалежності і одна мрія на наступні роки", – заявив Зеленський.


Президент зазначив, що боротьба за незалежність тривала не один день, тому і не один день ми будемо відзначати перемогу в цій боротьбі.


Урочисті заходи до Дня незалежності, які відбудуться 22 серпня

 

"22 серпня ми вшануємо тих, завдяки кому наша державність збереглася в 2014 році – це учасники бойових дій на Донбасі, це наші ветерани, добровольці, медики, волонтери – все, хто захищав країну, ризикуючи своїм життям", – зазначив Зеленський.


Урочисті заходи, які відбудуться 23 серпня

 

За словами глави держави, 23 серпня, в День Державного прапора України, в географічному центрі нашої країни в Черкаській області буде зведено монумент єдності України і одночасно в усіх областях на центральних площах міст державний прапор буде підніматися "з вірою, що незабаром він з'явиться на всіх її суверенних територіях ".

 


                         



Коментарі