Головні Новини
Подобається

Жорсткий удар по Кремлю! Російський диктатор руйнує принципи міжнародної безпеки! Більше не дозволимо-Почалось!

20/05/2021
Жорсткий удар по Кремлю! Російський диктатор руйнує принципи міжнародної безпеки! Більше не дозволимо-Почалось!

Фашистський диктатор Володимир Путін Постійно руйнує принципи міжнародної безпеки та міжнародного права, а "колективний Захід" не в змозі йому в цьом твердо протистояти. Про це повідомив Слава Рабинович на своїй сторінці в Фейсбук.

Немає ні Вінстона Черчилля, здатного вимовити "Фултонську промову" і назвати чорне чорним, а біле – білим, і вказати всьому світу на Абсолютне Зло. Немає ні Рональда Рейгана з Маргарет Тетчер, здатних назвати імперію зла Імперією Зла, і протистояти їй до самого її кінця. Є тільки Герхард Шредер, який продався особисто Путіну за кубометр газу; Джон Керрі, той, хто переконливо просив Україну не боротися за Крим; Дональд Трамп, який називає Путіна "другом"; Джо Байден, мекаючий про те, що "Путін – вбивця", тільки коли припертий до стінки журналістом, який вимагає, фактично, "так" або "ні" як відповідь на це твердження.

США і Великобританія не змогли (не захотіли) стояти за своїми підписами під Будапештським меморандумом 1994 року. Що ще більш жахливо – так це те, що ООН нічого не змогла зробити згідно зі своєю ж резолюцією A / RES / 68/262. Нагадаю, що Резолюція Генеральної Асамблеї ООН A / RES / 68/262 про територіальну цілісність України – це документ, прийнятий 27 березня 2014 року в результаті відкритого голосування на 80-му пленарному засіданні 68-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Згідно з резолюцією, Генеральна Асамблея ООН підтверджує суверенітет і територіальну цілісність України в її міжнародно визнаних кордонах і не визнає законності якої б то не було зміни статусу Автономної Республіки Крим та статусу міста Севастополя, яке грунтується на результатах т.зв. "Загальнокримського референдуму", що відбувся 16 березня 2014 року, оскільки цей референдум, відповідно до даної резолюції, не має законної сили.

Минуло більше семи років, і Крим продовжує бути незаконно включеним і незаконно окупованим Путіним і його ОПГ. Незаконна посадка і утримання Олексія Навального в тюрмі – це абсолютно та ж тема, хімічно чисто ідентична тому, що я описав вище. Фашистський диктатор Володимир Путін знову постійно руйнує принципи міжнародної безпеки та міжнародного права, а "колективний Захід" знову не в змозі йому в цьому твердо протистояти, чи не так? Існує ціла батарея рішень ЄСПЛ по різних кримінальних справах, сфабрикованими путінською ОПГ для переслідування Навального – і всі вони є обов'язковими до виконання Російською Федерацією.

І є вимога ЄСПЛ від 17 лютого 2021 року, згідно з т.зв. "Правила 39", на підставі якого ЄСПЛ вимагає від Росії негайно звільнити Олексія Навального. Як ми бачимо, в труні Володимир Путін бачив і Будапештський меморандум 1994 року, і Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією і Україною 1998 року, і Договір між Російською Федерацією та Україною про російсько-український державний кордон від 23 квітня 2004 року, і Джо Байдена, і ООН, і ЄСПЛ.

Фашистський диктатор Володимир Путін весь час і постійно руйнує принципи міжнародної безпеки та міжнародного права, а "колективний Захід" не в змозі йому в цьому твердо протистояти.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо –https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.


                         



Коментарі