Без категорії
1

Щойно! Порошенко знову попався на брехні-вже навіть не дивно! Гучний скандал навколо Сивочолого!

20/05/2021
Щойно! Порошенко знову попався на брехні-вже навіть не дивно! Гучний скандал навколо Сивочолого!

Порошенка звинуватили в незграбному піарі. Про це повідомив Телеграм-канал Klymenko.Time.

Один із захисників Андрія Антоненка (підозрюваний у вбивстві журналіста Шеремета), Леонід Маслов, стверджує, що той не давав обіцянки експрезиденту відвідати офіс «Європейської Солідарності».

На своїй сторінці в Фейсбук він заявив, що Інформація, розповсюджена на сторінці Порошенка не зовсім відповідає дійсності.

Вчора президент Порошенко насправді завітав до Антоненка. До речі, попередньо візит делегації був узгоджений з адвокатами, які Андрія не попередили, візит президента Порошенка був для нього несподіванкою.

Маслов заявив, що при цьому абсолютно не було ніяких" домовленостей "про відвідини офісів політичних партій.

«Колишній Верховний Головнокомандувач точно знає, що Андрій Антоненко як діючий військовослужбовець відхилив б подібні пропозиції. Вони насправді навіть не звучали. Було висловлено одностороннє побажання президента зустрітися пізніше. Андрій Антоненко ніяких спільних або окремих заяв під час візиту гостей не робив».

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський заявив, що вже став вироком для п’ятого президента Петра Порошенка, а той просто ще не усвідомив це.
Таке питання президенту на прес-конференції 20 травня задав український журналіст Дмитро Гордон.
Зеленський на запитання відомого інтерв’юера, чи стане він «вироком» для Порошенка, сказав:
"Я вже став його вироком, він просто не хоче усвідомити, що відбулося.
Він багато чого зробив дуже серйозного, дуже поганого, коли був президентом України. Все це добіжить. Це карма. Окрім правоохоронних органів, це карма. Ми бачимо тільки поверхню того, що було зроблено – для чого, для кого це відбувалось."
-сказав Гарант Конституції.
Також Володимир Олександрович додав, що йому навіть страшно згадувати, яке беззаконня відбувалося кожного дня при каденції п’ятого президента.
"Я просто розумію, це відбувалось у них щодня. Це жах, я не хочу про це говорити – про деталі, про їхні кроки, про операції, про бізнес, про реальні спеціальні блокади – щоб заробляти гроші – того чи іншого напрямку, про Крим і багато всього. "
Крім того, Зеленський додав, що найгіршим є те, що Порошенко сам не розуміє, що чинив неправильно.
"Я вважаю, що найстрашніше, що він сам не розуміє, що для нього людина – це ніщо, і це не можна виправити ніколи, нічим, ні досвідом, ні освітою – нічим, воно чи є, чи нема. Тому я – реальний вирок для нього, коли пішов у президенти".
Президент України Володимир Зеленський заявив, що не має на сьогодні прямих контактів зі своїм попередником Петром Порошенком, якби той не хотів цю комунікацію налагодити.
«Щодо Петра Порошенка – у мене немає до нього ніяких сентиментів, ніяких розмов, хоча він дуже хотів, як Віталій Володимирович (Кличко – ред.), який приходить. То ця людина (Порошенко – ред.) не приходить, слава Богу, я дуже радий.»
Пізніше Володимир Олександрович додав, що домовитись з ним в Порошенка ніяк не вийде.
«Мені так легше жити і працювати. А вони всі зі мною хочуть домовлятися, таке поняття є в українській політиці «треба домовлятися». Я людина, яка просто не спроможна на це від природи, я вважаю, що їм не пощастило», – сказав Зеленський.
Сам Петро Порошенко наразі не коментував публічно ці висловлювання Володимира Зеленського.
П’ятий президент України Петро Порошенко фігурує у десятках кримінальних справ, він неодноразово казав, що це є «політичне замовлення» проти нього.



                         



Коментарі