Економіка України
Подобається

7 причин придбати кнопковий телефон Nokia у 2019 році

02/12/2019
7 причин придбати кнопковий телефон Nokia у 2019 році

В еру смартфонів «10-пристроїв-в-одному» традиційні кнопкові телефони для багатьох, а особливо — молоді, є хіба героями мемів, як-от «невбиваєма» Nokia 3310. Однак насправді прощатися з кнопковою класикою ще зарано. Чому варто купити телефон Nokia та кому він стане у пригоді — в нашому матеріалі.

  1. Просте меню та мінімум наповнення. Якщо ви дотримуєтеся думки, що телефон для того, щоб телефонувати, то кнопкова модель — для вас. Набір стандартних функцій: дзвінки та повідомлення, декілька корисних фіч на кшталт будильника, ліхтарика чи диктофона та легендарна «Змійка» (ще один винахід Nokia), щоб вбити час — нічого зайвого. Бонус — жодної купи набридливих непотрібних сповіщень та реклами. Так, й у смартфона можна видалити непотрібні додатки, однак це не завжди можливо, наприклад, для тих, які встановлюються за замовчуванням.
  2. Автономність. Той самий телефон Nokia 3310 прославився тим, що міг тримати батарею до 10 днів у стані спокою. А сучасний Nokia 106 обіцяє до 35 днів автономної роботи! Разом з телефоном ви вільні від розеткового рабства і можете поблажливо поглядати на тих, хто шукаю відповідну зарядку чи тягає з собою важкенький powerbank.
  3. Компактний розмір. Величезні екрани смартфонів зручні й барвисті, однак не завжди влазять до кишені. А ось кнопковий телефон можна сховати навіть у гаманці: наприклад, розміри Nokia 106 DS ледве перевищують 11 см.
  4. Доступна ціна. Якщо прийшовши до пересічного магазину, ви зажадаєте найдорожчий мобільний телефон, вам найпевніше принесуть гаджет, ціна якого до 10 разів менша, ніж у відповідно найдорожчого смартфона. А порівняйте лишень ризик загубити таку мобілку й останній айфон, на який, можливо, довелося й узяти кредит. Краще поберегти нерви.
  5. Зручні кнопки. Відмітна особливість таких моделей — водночас й головна перевага. Кнопки не замерзнуть на морозі. Телефон навряд чи розблокується сам у кишені та не відправить купу нісенітниць у SMS всій контактній книзі.
  6. Довговічність. Смартфони зачасту мають чимало проблем з різними аспектами програмного наповнення. У кнопкового телефона просто ж нічому ламатися! Також такий телефон не боїться ударів чи падінь: Nokia 130 DS має міцний антивандальный корпус.
  7. Ні стеженню. Ваш смартфон знає про вас більше, аніж вам би хотілося. І не просто знає, а передає цю інформацію компаніям, щоб вам могли запропонувати найбільш відповідну рекламу. Не хочете ділитися особистим життям? Рушайте за кнопковою слухавкою.

Як бачимо, причин відмовитися від смартфону чимало. А вибір кнопкових телефонів дозволяє підібрати стильний і функціональний гаджет на свій смак: https://shop.kyivstar.ua/phones/nokia.

Коли і кому може стати у пригоді кнопковий телефон Nokia:

  • нашим батькам, дідусям і бабусям, яким важко одразу розібратися з новими технологіями та складним меню;
  • школяреві — пристрій не боїться активних ігор, а втрата чи поломка не вдарять по бюджету;
  • як альтернативний чи запасний варіант на роботу — коли потрібно лише дзвонити;
  • у похід — не варто піддавати смартфон за кільканадцять тисяч випробуванням у вигляді пилу, води, падінь та ударів, температурних змін. він може і не витримати стресу;
  • всім тим, хто просто любить кнопкову класику і не вважає за потрібне переплачувати за бренд та купу непотрібного в побуті функціоналу.

                         



Коментарі