Головні Новини
Подобається

Ні снігу, ні дощу: до весни пару днів, яка погода чекає на українців?

24/02/2019
Ні снігу, ні дощу: до весни пару днів, яка погода чекає на українців?

У понеділок, 25 лютого снігу і дощу не очікується. З заходу насувається чергове потепління

Після цієї "весни", незвичайної для лютого, в Україну повернулися сніг і морози. Але до березня залишилися лічені дні.

У суботу, 23 лютого опадів не очікується – по всій країні хмарно, з проясненнями. Температура повітря триматиметься нижче нуля: так, в західних областях вдень очікується в середньому від -4 до -2 градусів, в центральних областях від -5 до -2 градусів, на півночі від -7 до -3, у східних і південних областях від -5 до -2 градусів.

У неділю, 24 лютого зима знову потішить українців сухою, ясною погодою. Потроху почне теплішати – середня температура повітря вдень по країні складе від -1 до +4 градусів.

У понеділок, 25 лютого снігу і дощу також не очікується. З заходу насувається чергове потепління – в західних і центральних областях вдень від +4 до +6 градусів, на півночі від -1 до +6, в східних областях від -1 до +1, і на півдні від +2 до +6 градусів.

У вівторок, 26 лютого на більшій частині України пройдуть дощі (на сході країни сніг з дощем). Сухо, але при цьому похмуро буде тільки в деяких західних областях. Опади не принесуть з собою похолодання – на заході країни вдень від +3 до +6 градусів, в центрі від +1 до +4, на півночі від 0 до +4 градусів, у східних областях від 0 до +3, і на півдні від +2 до +5 градусів.

У середу, 27 лютого мокрий сніг з дощем випаде в центральних і північних регіонах. Морозу в передостанній день зими не очікується – середня температура повітря вдень складе від +2 до +4 градусів, при цьому найтепліше буде на заході – до +6 градусів, а найхолодніше в Сумській і Харківській області, всього лише від 0 до +2 градусів.


                         



Коментарі