Економіка України
Подобається

Резонансне нововведення: Пенсіонери зможуть отримати субсидію готівкою не виходячи із дому

15/02/2019
Резонансне нововведення: Пенсіонери зможуть отримати субсидію готівкою не виходячи із дому

Національний поштовий оператор "Укрпошта" в березні-травні 2019 року проведе пілотний проект з доставки монетизованих субсидій близько 1,1 млн пенсіонерів. Про це повідомила прес-служба компанії.

Всім пенсіонерам, яких обслуговує "Укрпошта", листоноші доставлять субсидії готівкою в день отримання пенсії, запевняють в компанії. Субсидії виплачуватимуться щомісяця за попередній календарний місяць (у березні – за лютий, в квітні – за березень, в травні – за квітень).

"Під час пілотного проекту "Укрпошта" доставлятиме субсидії близько 1,1 млн пенсіонерам, які отримують пенсії через "Укрпошту", і максимально сприятиме своєчасному отриманню платежів за надані комунальні послуги… Зараз триває процес підписання угод з Пенсійним фондом", – зазначається в повідомленні.

Також компанія доставить кожному одержувачу субсидій (близько 4 млн осіб) персональне повідомлення про нарахування субсидії і механізм виплат.

"Термін дії пілотного проекту – березень-травень 2019 року. За результатами аналізу ефективності проекту прийматиметься рішення про його подальше впровадження. Ми готуємо мережу для безперебійного забезпечення виплат субсидій тим, хто отримуватиме їх у готівковій формі через" Укрпошту", – підкреслили в "Укрпошті".


                         



Коментарі