Економіка України
Подобається

“Це просто грабунок”: “Київстар” закриває популярний тариф і пропонує набагато гірші умови

14/02/2019
“Це просто грабунок”: “Київстар” закриває популярний тариф і пропонує набагато гірші умови

Після масштабної чистки старих мобільних пакетів, найбільший стільниковий оператор країни «Київстар» взявся за генеральне прибирання в досить свіжих пропозиціях.

Але якщо раніше абонентів переводили на більш дорогі тарифи, додаючи пакетних хвилин і гігабайтів, то на цей раз за великі гроші пропонують рівно такий же набір телеком послуг. При цьому позапакетні тарифи піднялися відразу в 2 рази.

Зараз оператор телефонує своїм абонентам і попереджає їх, що в період з 21 лютого по 3 березня 2019 року закриє тариф «Максимальний Безлім 2017». Його користувачі, якщо нічого не зроблять, будуть автоматично і безкоштовно переведені на «Максимальний Безлім» у версії 2019 року. В якому абонплата (розрахунковий термін – чотири тижні) на 45% дорожча.

У «старому» за 155 грн. в місяць можна було отримати, власне, необмежений доступ до всесвітньої мережі. З березня за таку можливість потрібно буде кожні чотири тижні розщедрюватися на 225 грн.

І в старому, і в новому тарифах включені по 300 хвилин вихідних дзвінків на мережі інших українських операторів і по 300 SMS. Але якщо користувач виговорить цей обсяг, то нові умови виявляться набагато гіршими колишніх.

Дзвінки понад ліміт в «Максимальному безліміті» коштуватимуть 1 грн. / хв замість 0,6 грн. / хв. А на міські номери – 3 грн. / Хв. (Було 1,5 грн. / Хв.).

Для тих, хто не погодиться на нові умови, доступний тариф «Безлім Відео» за 150 грн. (Раз в чотири тижні). У нього включено 9 гігабайт мобільного трафіку, 150 хвилин вихідних дзвінків і 150 текстових повідомлень. Правда, варто врахувати, що такий перехід не буде безкоштовним: за тарифне дезертирство «Київстар» зніме з рахунку 20 грн. разової плати.


                         



Коментарі