Головні Новини
Подобається

Які нововведення і коли очікуються в роботі “Укрзалізниці”

11/02/2019
Які нововведення і коли очікуються в роботі “Укрзалізниці”

"Укрзалізниця" до кінця лютого вибере стартапи для впровадження на залізниці.  Про це повідомив директор департаменту стратегічного розвитку та інвестиційної політики "Укрзалізниці" Антон Саболевскій.

"Ми відібрали 10 стартапів, зараз з ними працюємо – надаємо інформацію і т. Д. У" Укрзалізниці "був наказ – за кожним стартапом закріплені ментори, які з ними працюють. З цих стартапів ми виберемо 4-5 протягом лютого", –  розповів Саболевскій.

Нагадаємо, у вересні в Україні стартувала інкубаційна програма Future of Mobility Lab.  UZ edition, спрямована на прискорення розвитку інновацій на залізничному транспорті.

Future of Mobility Lab.  UZ edition – пілотна програма для стартапів, створена "Укрзалізницею" і 1991 Open Data Incubator, яка покликана налагодити роботу державних підприємств та різного роду інновацій.

Більше 60 проектів претендували на участь в програмі.  З них експертне журі відібрало 20 команд-півфіналістів, які представили свої проекти на фінальних пітчинг.

В результаті 10 кращих ідей працюють з менторами УЗ і 1991 Open Data Incubator в рамках тримісячної інкубаційної програми.


                         



Коментарі