Головні Новини
Подобається

Як вчинити з машиною після ДТП

30/09/2018
Як вчинити з машиною після ДТП

Автовласник може скористатися кількома способами вирішення проблеми

Жоден автомобіліст не може захистити себе від неприємних ситуацій на дорозі. Коли сталася ДТП, автомобіль отримує серйозні пошкодження, які потребують відновлення. Якщо в аварії автомобіль отримав дрібні дефекти – подряпини, вм'ятини, то їх легко прибирають фахівці СТО. Але що робити, коли машина постраждала сильно?

Автовласник може скористатися кількома способами вирішення проблеми. Автомобілі після ДТП реанімують власними силами, вклавши багато коштів, або здають на розбір, утилізують або продають в несправному стані.

Як вчинити з машиною, що побувала в ДТП?

Для багатьох людей гостро постає питання, що робити після аварії. У автовласника є кілька варіантів вирішення цієї ситуації:

Ремонт авто на власні кошти і його подальша експлуатація. Відновлення машини після ДТП доцільно, якщо автомобіль отримав дрібні, несуттєві дефекти і не були пошкоджені важливі вузли і системи. Всі витрати покриваються страховкою, а роботи проводяться якісно, оперативно. До недоліків такого варіанту належить те, що певний час доведеться пересуватися пішки або орендувати інший автомобіль.
Продаж машини фірмі, що спеціалізується на викупі пошкодженого автотранспорту. Продати машину після аварії в несправному вигляді сьогодні не складно, адже є багато компаній, які беруть розбиті ТС. Але при цьому не варто розраховувати на велику винагороду.
Відновлення транспортного засобу і його подальший продаж. Даний варіант підходить тим людям, у яких є знайомі авторемонтники. Розбите авто ремонтують недорого, а потім реалізують самостійно або продають перекупникам. Реалізувавши його, можна отримати хорошу суму. Ремонт машини після ДТП виправдовується, якщо страхова компанія повністю покриє збитки.
Реалізація несправного автомобіля власними силами. Якщо ремонт транспортного засобу не вимагає великих вкладень, то його швидко і недорого відновлюють, а потім продають через оголошення на спеціальних майданчиках.


                         



Коментарі