Головні Новини
Подобається

“Продались за келих шампанського!”: Угорщина масово видає паспорти українцям

22/09/2018
“Продались за келих шампанського!”: Угорщина масово видає паспорти українцям

В Угорщині пояснили, навіщо Будапешт роздає свої паспорти жителям українського Закарпаття

Про це розповів головний редактор угорського видання Габор Хорват.

За його словами, за допомогою угорських паспортів нинішня влада намагається отримати вигоду на майбутніх виборах.

Журналіст під час прямого підключення на пропагандистському ток-шоу “60 хвилин” розповів про нахабну тактику Будапешту і заявив, що нинішня влада вже випробувала цю стратегію на початку поточного року.

“Схема вже була протестована владою навесні 2018 року. Будапешт масово роздає угорські паспорти жителям українського Закарпаття, щоб люди в майбутньому могли брати участь у виборах”, – заявив Хорват.

“Пару місяців тому під час виборів Будапешт звозив людей автобусами на угорські ділянки, де вони віддавали свої голоси”, – підсумував в ефірі пропагандистського телеканалу журналіст.

Також повідомлялося, що на Закарпатті вибухнув ганебний скандал: українці відрікаються від батьківщини заради келиха шампанського та угорського паспорта. В мережу потрапило відео, як в одному з консульств Угорщини в Закарпатській області українцям роздавали угорські паспорти і просили приховувати цей факт від влади. 

Громадяни України, перебуваючи в будівлі консульства в Берегові, вголос присягають на вірність Угорщині і клянуться її захищати. Вся процедура закінчується келихом шампанського на честь офіційного отримання угорського паспорта.


                         



Коментарі