Головні Новини
Подобається

Яка погода очікується в Україні найближчим часом

21/08/2018
Яка погода очікується в Україні найближчим часом

У більшості областей України температура повітря знизиться.

Ще в понеділок, 21 серпня, похолодання відчули жителі західної України. Починаючи з 22 серпня низька тилова температура фронту пошириться на північ, центр і частину південних областей країни.

Як повідомляє синоптик, протягом дня температура по Україні опуститься до +17 … +23 градусів.

Кардинально зміниться погода 22 серпня і в Києві. У столиці дощі та похолодання до +18 … +20 градусів, можливо, навіть нижче.

Єдиними областями, де ще буде жарко, будуть Сумська, Харківська, Луганська, Донецька, Запорізька і більшість районів Дніпропетровської області. Однак, вже 23 серпня спека покине і ці області.

Територію України перетнув холодний атмосферний фронт. Де поллє, де капне. Переважно на Заході і Півночі. А оскільки він холодний, то завтра в його тилу пошириться, відповідно, холодне повітря.

Тому в більшості областей температура повітря 22 серпня складе стримані, але комфортні + 20 + 25 градусів. Осінь запускає своє промо поступово. На Півдні і Сході літо ще захищає свою синоптичну територію, там очікується + 28, + 33 градуси.

23-24 серпня в Україні будуть сонячними і теплими, лише на крайньому заході в святкові дні є ймовірність локального дощу.


                         



Коментарі