Головні Новини
Подобається

Детінізація зарплат: нараховано близько 167 млн грн

19/08/2018
Детінізація зарплат: нараховано близько 167 млн грн

В результаті перевірок, проведених податківцями, в січні-липні поточного року донараховано до сплати 607 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 167 млн грн ЄСВ і 26 млн грн військового збору.

Про це повідомила ДФС.

“За результатами перевірок суб’єктів господарювання, які виплачували найманим працівникам заробітну плату з порушенням законодавства, у січні-липні поточного року донараховано до сплати 607 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 167 млн грн ЄСВ і 26 млн грн військового збору”, — сказано в повідомленні.

У територіальні органи Держпраці передана інформація про порушення 670 роботодавців.

Крім того, для запобігання мінімізації зарплат з роботодавцями проведено роз’яснювальні роботи про збільшення фонду оплати праці. За результатами цього 29,2 тис. роботодавців підвищили рівень виплат.

Також, як уточнили в ДФС, на засіданнях комісій та робочих груп при органах виконавчої влади, в яких беруть участь представники податківців, заслухано 11,7 тис. роботодавців, які нараховують заробітну плату в незначних розмірах або на рівні законодавчо встановленого мінімуму. В результаті рівень оплати праці підвищили 10,4 тис. підприємств.


                         



Коментарі