Головні Новини
Подобається

“Нарешті дочекалися!”: Порошенко підписав важливий закон про погашення боргу перед шахтарями

17/08/2018
“Нарешті дочекалися!”: Порошенко підписав важливий закон про погашення боргу перед шахтарями

Президент України Петро Порошенко схвалив виділення 1,4 млн грн на підтримку шахт. Частина цієї суми буде направлена ​​на погашення заборгованості з оплати праці перед шахтарями.

Президент України Петро Порошенко схвалив внесення змін до держбюджету України на 2018 рік щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати шахтарям.

Про це 17 серпня повідомляє прес-служба глави держави.

Закон, підписаний президентом, передбачає спрямування коштів по спецфонду за бюджетною програмою "Підтримка впровадження ринку електричної енергії" загальним об'ємом 1,4 млрд грн на підтримку шахт. Частина цієї суми буде направлена ​​на погашення заборгованості перед шахтарями по оплаті праці.

Зміни в державному бюджеті також розширюють джерела формування коштів для фінансування державної програми і включають в них конфісковані кошти і кошти, які були отримані від реалізації майна, конфіскованого за вчинення корупційного порушення.

Закон України "Про внесення змін до закону України" Про Державний бюджет України на 2018 рік "парламент ухвалив 13 липня 2018 року.


                         



Коментарі