Туризм
Подобається

“Термальні води та домашнє вино”: чим курорт Берегово приваблює туристів щороку

05/07/2018
“Термальні води та домашнє вино”: чим курорт Берегово приваблює туристів щороку

Літні відпустки, яких щороку чекає багато українців, у самому розпалі і всі відправляться туди, куди прагнули потрапити вже давно. Хтось обрав собі відпочинок біля моря, хтось – гірську подорож, хтось облюбував красоти передмістя.

Але щоразу більше людей прагне відпочивати не лише там, де гарні пейзажі, а там, де можна якнайкраще оздоровитися і хоч на декілька днів забути про міську метушню. Якщо ви не любитель лазити по горах і захоплюватися екстримальними видами спорту, то це саме для вас.

Популярне: “Нові правила безвізу від Євросоюзу”: Що це означає для українців

Сьогодні ми розповімо вам про курорт, який щороку обирає дедалі більше українців. Берегово – це справжня перлина Закарпаття і ви ніколи не пошкодуєте про те, що обрали саме її. Термальні води, якими славиться Берегово, це гарячі джерела, які запрошують туристів незалежно від погоди чи пори року. Лікувальна вода знаходиться у басейнах просто неба, а також у закритих басейнах. З гейзера б'є вода. температура якої 50 градусів цельсія, проте при надходженні у басейн вона охолоджується. Температура води також не залежить від температури, тому відбою від туристів немає навіть узимку.

Перебування у термальних басейнах оплачується погодинно. Ви можете проживати у готелях, санаторіях, базах відпочинку а також у приватному секторі. Житло можна вибрати за будь-яку ціну і смак. Якщо ви вирішите орендувати квартиру, то ціна за добу стартує від 200 гривень. 

Про їжу доведеться подбати самостійно. Проживання у готелі обійдеться вам дорожче. Тут ціни стартують від 450 гривень за добу, проте ви можете включити до свого замовлення ще й три- або чотириразове харчування. Перебування у санаторіях може бути ще дорожче, адже тут вам запропонують лікувальні процедури, корисні як для вас, так і для ваших дітей, якщо ви вирішите провести відпустку разом із ними.

  

Також поширена тендернція тут – оздоровчі комплекси. Різниця між ними і готелями лише в тому, що комплекси мають на своїй території басейни, а готелі не завжди. Ціни в них майже однакові.

Також у Берегово ви зможете спробувати різні види сиру, яким немає анологів ніде у світі, і скуштувати справжнє закарпатське домашнє вино, що додасть пікантності вашому відпочинку.

Проте обирати вам. А ми бажаємо вам приємної відпустки!


                         



Коментарі