Махінації
Подобається

Гройсман викрив махінації правоохоронців і зробив шокуючу заяву

04/07/2018
Гройсман викрив махінації правоохоронців і зробив шокуючу заяву

За словами прем'єра, автори тіньових схем, які були б неможливими без участі правоохоронців, спершу створюють бізнесу проблеми при ввезенні товарів, після чого пропонують «вирішити питання» за певний відсоток. 

Небажання деяких правоохоронців побороти тіньові схеми на митниці, що призводять до контрабанди і втрати бюджетом десятків мільярдів гривень, є серйозним викликом для керівництва України.

Популярне: “Соляні шахти і цілюща ропа”: чому курорт Солотвино є достойною альтернативою Мертвому морю

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду в середу. «Можу сказати, що не всі мають бажання побороти тіньові потоки. Це також є серйозним викликом для всієї правоохоронної системи, керівництва держави щодо адекватного реагування на ці виклики», – сказав він. 

Пропустить через 3 За словами прем'єра, автори тіньових схем, які були б неможливі без участі правоохоронців, спершу створюють бізнесу проблеми при ввезенні товарів, а після цього пропонують «вирішити питання» за певний відсоток. 

«Держава втрачає десятки мільярдів. Вони (автори тіньових схем), напевне, заробляють десятки мільйонів або сотні мільйонів. Але держава втрачає десятки мільярдів. У такий складний час це неприпустимо. Мій основний заклик для всіх – схаменутися», – наголосив Гройсман.
 


                         



Коментарі