Туризм
Подобається

Сотні українських туристів застрягли в Тунісі: що відбувається

30/06/2018
Сотні українських туристів застрягли в Тунісі: що відбувається

Сотні українських туристів, які застрягли в Тунісі, зможуть вилетіти звідти тільки в понеділок, 2 липня.

Про це йдеться на сторінці туроператора в Facebook.

Популярне: Від 20 гривень до 35 гривень: Нацбанк запровадив плату за видачу розмінних монет

"У результаті переговорів керівництва нашої компанії з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та "Авіакомпанією Браво" було досягнуто згоди про те, що в понеділок 02.07.2018 року з метою повернення туристів будуть виконані 5 рейсів маршрутом Туніс – Україна", – заявили в прес -службі компанії Oasis Travel.

Варто зазначити, що пост активно коментують у мережі обурені туристи.

"А що робити тим, у кого виліт 10.07? Вони полетять або ви будете всім повертати гроші?", "Завдяки "Оазису" ми тепер вміємо красти їжу в готелі, щоб не померти з голоду", "Ще б повернули гроші туристам, які не полетіли", – пишуть в інтернеті.

Тижнем раніше близько 70 туристів дві доби не могли вилетіти в Туніс з аеропорту "Київ" ім. Ігоря Сікорського.

"22 червня з аеропорту Жуляни до Тунісу не змогли вилетіти близько 70 людей з усієї України. До Києва привезли людей з різних міст, адже їм скасували рейси в Туніс в їх місцевих аеропортах. Так, у Жулянах у цю п’ятницю опинились люди з Харкова, Запоріжжя, Борисполя, Чернівців. Загалом 22 червня не вилетіли з Києва до Тунісу десь 3 літаки. Деяким туроператор пообіцяв, що вони вирушать 23 червня о 19:00, деяким пообіцяли – 24 червня о 17:00. Нам не пояснили, яким чином ми помістимось в один літак. Ми всі мали летіти з Києва у різні міста Тунісу", – розподають журналісти.


                         



Коментарі