Махінації
Подобається

Скандал навколо “Нової пошти”: Нові подробиці

29/06/2018
Скандал навколо “Нової пошти”: Нові подробиці

Інтерес правоохоронних органів до "Нової пошти" пропав відразу після підписання компанією страхового договору більше ніж на 1,5 млрд. грн.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив керуючий партнер (співзасновник) у OP leaders ltd.

ПОПУЛЯРНЕ: “Масштабне падіння”: Експерти розповіли, що відбувається з гривнею

"Спочатку дико кошмарили "Нову пошту", потім вони підписуються на 1,5 млрд і 70 млн щорічної страховки, і до "Нової Пошти" у ГПУ вже немає питань, тільки захват від суми. ГПУ закриває всі справи, тому що тому. Всі залишилися задоволені", – підкреслив він.

За словами експерта, таким чином, усі сторони отримали "тотальний джекпот".

Як повідомлялось, 16 березня Генеральна прокуратура нагрянула з обшуками в офіси "Нової Пошти" в Києві, Харкові та Полтаві.

Нагадаємо, 16 березня, слідчі Генеральної прокуратури проводять обшуки в центральних офісах Нової Пошти в Києві, Харкові, Дніпрі та Полтаві. Цю інформацію оприлюднив співзасновник компанії Володимир Поперешнюк.

"Зараз в офісах "Нової Пошти" в Києві, Полтаві та Харкові проводять обшук представники Генеральної прокуратури України. Вперше у моїй практиці роблять обшук мого кабінету і мене особисто. Забирають особистий комп'ютер. Відчуваю, як просто на очах покращується інвестиційний клімат у країні", – написав Поперешнюк у Facebook.

Крім того, проведення слідчих дій "5 каналу" підтвердили у ГПУ.

"У рамках кримінального провадження головне слідче управління ГПУ проводить близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ "Нова пошта" в містах Київ, Полтава, Харків та Дніпро", – написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. 

Крім того, Сарган на сторінці у Facebook відповіла на закиди керівництва "Нової пошти".

"Усі слідчі дії відбуваються слідчими без залучення спецпідрозділів, в рамках закону. Тому говорити про нанесення шкоди інвестиційному клімату в країні не варто", – зауважила вона. 

У результаті було вилучено документи, готівку, не враховану в касах і не зазначену в бухгалтерії. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження.


                         



Коментарі