Туризм
Подобається

“Вважається одним з найкращих в Україні”: чим курорт Миргород щороку приваблює дедалі більше туристів?

26/06/2018
“Вважається одним з найкращих в Україні”: чим курорт Миргород щороку приваблює дедалі більше туристів?

Кожен з нас сам обирає, де провести літню відпустку. Хтось хоче погрітися на сонечку біля теплого моря, хтось прагне побачити Ейфелеву вежу і зробити селфі на її фоні, комусь хочеться потрапити в гори з наметом і влаштувати собі гру на виживання. Але з кожним роком дедалі більший відсоток українців та закордонних гостей вирішують поєднати відпочинок і оздоровлення. Санаторії найкраще рішення для такої відпустки.

Вибір курортів в Україні досить великий. Моршин і Трускавець у Львівській області – широко відомі і "розкручені" курорти, які щороку приймають тисячі відпочивальників. Миргород, про який ми розповімо сьогодні, курорт відносно молодий, але нічим не гірший за розрекламовані аналоги. Більше того, Миргород по праву вважається одним з найкращих санаторно-курортних комплексів на території України. 

Популярне: Скільки українців можуть залишитись без субсидій. Посадовець озвучив цифри

Тут можна також провести відпустку з дітьми. Санаторії і готелі пропонують широкий вибір процедур для укріплення імунітету маленьких гостей, а також розваги для них. У дитячих кімнатах розваг працюють кваліфіковані педагоги та лікарі, щоб батьки могли бути впевнені в тому, що дитина в безпеці під час їх відсутності.

Ціни в Миргороді цілком бюджетні. Вартість доби у санаторії в номері класу "Стандарт" стартує від 200 грн. Якщо ви хочете апартаменти люкс або комфорт – доведеться витратити трохи більше. Унікальні грязі у Миргороді містять у собі особливий склад хімічних речовин та мінералів, які позитивно впливають на здоров'я людини. Санаторії Миргорода спеціалізуються на лікуванні органів травлення, а також сечостатевої системи. Деякі з них проводять реабілітаюцію пацієнтів після травм та складних переломів. Масажі та мінеральні ванни вам запропонує кожен оздоровчий заклад.

Миргород розташований у мальовничому місці в Полтавській області. Прогулянка лісом і джерельна вода – це саме те, що потрібно кожному з нас, щоб відчути себе ближче до природи. А єдність з природою – це запорука здоров'я на довгі роки.


                         



Коментарі