Туризм
Подобається

“Стежка Довбуша і гірськолижні траси для початківців”: чим приваблює туристів Яремче на Прикарпатті?

22/06/2018
“Стежка Довбуша і гірськолижні траси для початківців”: чим приваблює туристів Яремче на Прикарпатті?

Якщо ви не хочете цього року проводити літню відпустку на морі, можемо запропонувати вам альтернативний варіант, котрий зовсім не гірший, аніж дорогі закордонні тури, які на кожному кроці намагаються продати нам туроператори.

Цьогоріч багато туристів свідомо обрали відпочинок у Карпатах. І вони мають вагомі причини: по-перше, чудові гірські краєвиди і природа, по-друге, у будь-якому разі там не буде надто багато курортників, а по-третє, бюджет такого відпочинку осилить майже кожна українська середньостатистична сім'я.

Популярне: Купівля валюти онлайн та інші нововведення: що потрыбно знати про новий валютний закон, який скоро діятиме

Сьогодні ми розповімо вам, про курорт Яремче, який користується популярністю не лише в українців, але й у гостей з інших країн. Тут можна гарно погуляти в горах, а також відчути весь карпатський колорит, автентичність, яку уже давно втрачено у великих туристичних містах.

Курорт Яремче розташований на березі річки Прут і по праву вважається перлиною Прикарпаття. Туристи їдуть туди за враженнями і колоритними пейзажами. Проте Яремче славиться як гірськолижний курорт для початківців, хоча це особливо не афішують в Інтернеті. На курорті "Яремча" є дві гірськолижні траси для тих туристів, які тільки вчаться кататися на лижах. Вважається, що більш досвідченим лижникам краще їхати у відпочинковий комплекс в "Буковелі". Також у Яремче є один підйомник, черга на який до 10 хв. Оренда сноуборда чи  лиж відносно недорога 130 грн. за день. Кількість підйомів і спусків необмежена.

В Яремче ви можете зупинитися як у приватному секторі, так і на базах відпочинку чи у готелі. Ціна на базах та у адибах стартує від 70 грн. за людину на добу. Проживання у готелі обійдеться вам дорожче – тут вартість починається від 450 грн за двомісний стандарт. Ціна на люкс-номери у готелях Яремче від 600 грн.

Вас здивує дерев'яний сувенірний ринок, на якому ви зможете знайти гуцульські автентичні речі і просто сувеніри для рідних і друзів. Стежка Довбуша – це ще одна цікава атракція у Яремче. Це чотирикілометровий маршрут лісистими місцевостями, протягом якого ви можете зустріти численні кам'яні скульптури, якими ілюструється легенда про знаменитого Олексу Довбуша, яку розповість вам екскурсовод. 

Гуцульська вишиванка дуже відрізняться від тих, до яких ми звикли, тому, мабуть, ви обов'язково захочете придбати ще і її. Розмаїття кольорів, яке нехарактерне ні для східних, ні для західних регіонів країни.

А ми бажаємо вам приємної відпустки.


                         



Коментарі