Туризм
Подобається

Доступні ціни та якісний сервіс: Топ-5 українських оздоровчих курортів, які полюбляють не лише українці

10/06/2018
Доступні ціни та якісний сервіс: Топ-5 українських оздоровчих курортів, які полюбляють не лише українці

Вже скоро більшість українців поїдуть у довгоочікувану літню відпустку. Хтось відправиться у село до батьків, хтось вирішуватиме справи, які накопичилися за рік, а хтось вирішить присвятити цей час собі.

Сьогодні ми зібрали список найкращих українських курортів, які доступні навіть людям із невеликими статками. Якщо ви не маєте наміру їхати на море або насолоджуватися закордонними турами, але хочете оздоровити цілу родину, ці пропозиції саме для вас.

Популярне: Поближче до Європи: В Україні хочуть скасувати використання по батькові

Отож, перший у рейтингу топ-5 – Миргородський курорт, який користується шаленою популярністю не тільки в українців, але і у гостей з ближніх країн. Цьому курорту немає ще ста років, але він по праву заслуговує називатися одним із найкращих, адже тут є унікальне джерело мінеральної води, якому немає аналогів на континенті, а також великою популярністю користуються Миргородські лікувальні грязі. Ціни за добу у Миргороді стартують від 360 грн.

На другому місці – Солотвинський курорт. Тут є озеро Кунігунда, яке теж дуже цінують, адже його солона вода є такою ж за складом як у Мертвому морі. Ціни тут дуже доступні. Ви зможете зупинитися на ніч заплативши всього лише 100 грн. Повітря у Солотвино теж особливе. 

Наступний в рейтингу – Моршин у Львівській області. Це дуже маленьке курортне містечко, але це не заважає йому щорічно приймати тисячі відпочиваючих не лише з України. Ціни на моршинському курорті приблизно такі ж як і у Миргороді. Ви зможете орендувати житло за 310 грн. за добу, варто лише домовитися з власником за певний час до заселення.

Курорт у Хмільнику також потрапив до нашого списку. Він став унікальним завдяки своїй радоновій воді, яку можна застосовувати для лікування внутрішніх органів, а також проблем зі шкірою. Більше того, мальовнича місцевість, в якій розташований Хмільник щороку приваблює багато туристів. Цей курорт бюджетний. Ви можете зупинитися на ніч за 150 грн.

І на завершення – курорт Трускавець, відомий завдяки воді "Нафтуся". Мало хто знає, що "Нафтуся" не єдине джерело в Трускавці. Тут беруть початок 14 мінеральних джерел, кожне з яких має свою назву. Ціни у санаторіях Трускавця стартують від 250 грн.


                         



Коментарі