Технології
Подобається

З’явилося перше фото Google Pixel 3 XL

08/06/2018
З’явилося перше фото Google Pixel 3 XL

На форумі XDA Dev з'явилися фотографії смартфона Google Pixel 3 XL, які підтвердили деякі чутки про гаджет.

Судячи з фото, Pixel третього покоління успадкує старий дизайн, але отримає екран із вирізом у верхній частині, пише 9to5google.com.

ПОПУЛЯРНЕ:Отримати відпустку може кожен. Дізнайтеся свої права

На знімку можна побачити, що задня частина пристрою дуже схожа на Pixel 2 XL. Камера, спалах і розташування датчиків на спинці дуже схожі на модель цього року, і її загальна естетика здається однаковою. Однак, судячи з усього, вся задня панель буде зі скла.

Ці зображення, схоже, підтверджують кілька інших деталей. Зокрема, на передній панелі буде система з двома камерами і одна камера ззаду. На задній панелі також є датчик відбитків пальців, як і в поточній моделі.

Також частково розкриваються характеристики цього смартфона – в нього встановлено 4 ГБ оперативної пам'яті і 128-гігабайтний накопичувач. Крім цього, пристрій оснастять чіпом Snapdragon 845. Згідно з попереднього витоку, цей пристрій отримає 6,2-дюймовий дисплей.

"Я б поставив свої гроші на те, що це остаточний дизайн стандартної, чорної моделі Pixel 3 XL. Але як Google буде використовувати подвійні фронтальні камери, ще належить побачити", – каже журналіст 9to5google, Стівен Холл.

Швидше за все, це дійсно один з прототипів Pixel 3 XL. На це вказує, зокрема, логотип на задній панелі. Анонс гаджета, імовірно, відбудеться в жовтні.



                         



Коментарі