Головні Новини
Подобається

Дізнайтесь, яка робота для студентів найбільш високооплачувана

05/06/2018
Дізнайтесь, яка робота для студентів найбільш високооплачувана

Незабаром в українських студентів почнуться канікули. Для одних час відірватися з друзями, а для інших – можливість заробити трохи грошей. Причому, для цього зовсім необов'язково залишати межі країни.

Поповнити студентський бюджет можна цілком непогано і в Україні. Експерти OLX Робота проаналізували 4,5 тисячі вакансій і склали список найбільш високооплачуваних пропозицій для молодих людей.

Популярне: Vodafone запропонував українцям нові тарифи

Зрозуміло, найчастіше український бізнес наймає студентів на низькокваліфіковану роботу. Якої можна навчитися за короткий проміжок часу. А деякі професії і зовсім не вимагають спеціальної освіти. Однак це не означає, що платять за студентська праця копійки.

Так, максимальна ставка для працівників на повний день досягає 15 тис. грн. в місяць. Стільки готові платити барменам. 13,5 тис. може отримувати студент за збір полуниці. А ось продавцеві заплатять найменше – лише 7 тис. грн.

За почасовку щедріше платять вантажникам – 550 грн. / год. Втім, така праця припаде до душі не кожному, та й для виконання обов'язків потрібні фізичні дані. Якщо таких немає – можна спробувати себе в ролі помічника офіціанта. За годину праці ресторатори готові розщедритися на 350 грн.


                         



Коментарі