Головні Новини
Подобається

Сварка Данилюка з Гройсманом в Кабміні: дізнайтесь причину

25/05/2018
Сварка Данилюка з Гройсманом в Кабміні: дізнайтесь причину

Виникла сварка на засіданні Кабміну

Міністр фінансів Олександр Данилюк прокоментував сварку з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом на засіданні Кабміну 23 травня.

"У нас принципова позиція по реформі УКРІНФОРМ. На жаль, ми не завжди знаходимо спільну мову. Це робочий момент. Коли мені відмовили (хоча це повністю моє право формувати мою команду) в призначенні заступника, якого я хочу призначити вже 2 роки, у мене зараз немає заступника, який відповідає за податкову сферу. Для нас пріоритетом є реформування УКРІНФОРМ, і я не можу призначити заступника з цього питання … На сьогодні я бачу, що ми не працюємо як одна ефективна команда. До нас застосовуються якісь ниточки зі сторін. У нас іноді рішен ня приймаються непрозоро ", – сказав він.

Популярне: Стало відомо, хто з українців буде отримувати найвищу зарплату

Крім того, глава Мінфіну впевнений, що ситуація, що склалася незабаром вирішиться.

"Мене підтримують члени уряду. Я впевнений, що ми цю ситуацію виправимо", – додав він.

Нагадаємо, в середу, 23 травня, на засіданні Кабінету міністрів виникла сварка між міністром фінансів Олександром Данилюком і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Причиною стала вимога глави Мінфіну призначити йому ще одного заступника. Згідно з поясненнями Данилюка, він не може без нього нормально працювати.

На це Гройсман запропонував міністру звільнитися, після чого Данилюк покинув зал засідань.


                         



Коментарі