Технології
Подобається

Samsung запатентувала складаний і прозорий смартфон

07/05/2018
Samsung запатентувала складаний і прозорий смартфон

Відомство по патентам і товарним знакам США (USPTO) видало компанії Samsung патенти на декілька нових смартфонів. 
Про це пише ресурс slashgear.com.

У першому патенті розповідається про апарат, який складається горизонтально посередині екрану. Це може говорити про те, що основний час пристроєм запропонують користуватися в горизонтальному режимі.

У ще одному патенті описується пристрій, який вийде скласти в двох або трьох різних місцях. Завдяки цьому користувачі отримають унікальні сценарії використання гаджета, які неможливо реалізувати з одним шарнірним механізмом.

Наприклад, поставивши пристрій вертикально, вийде перетворити одну з частин екрану в підставку. Система автоматично розпізнає положення апарата і оптимізує інтерфейс.

Популярне:“Наймолодшому – 7 років”: оприлюднена статистика мільйонерів в Україні

На зображеннях показані обидва смартфона – складаний навпіл і з потрійним вигином. На одному з них виконується повідомлення з електронної пошти, яке займає половину екрану. На другій ділянці дисплея – іконки додатків.

Оглядач slashgear.com заявив, що патент також розкриває плани Samsung по створенню смартфонів з прозорими дисплеями. У 2015 році виробник вже показував подібну технологію в фірмовому телевізорі. Смартфон зі схожим прозорим екраном зміг би працювати з доповненою реальністю, дозволяючи бачити навколишній світ через панель з «накладеним» цифровим контентом.

Відзначимо, що патентування технологій не означає їх обов'язкове застосування в майбутніх комерційних апаратах виробника.


                         



Коментарі