Економіка України
Подобається

“Де в Україні найдорожче і найдешевше житло”: дані експертів

02/04/2018
“Де в Україні найдорожче і найдешевше житло”: дані експертів

Експерти ринку нерухомості розповіли, де в Україні саме найдорожче і найдешевше житло

Найнижчі ціни на житло виявлено в окраїнних районах обласних центрів України.

Найдорожче купити двокімнатне житло можна в Києві – за $ 40000. Серед інших центральних міст України найвищі показники простежуються в Дніпрі – $ 26000. Недорого придбати квартиру можна в Полтаві і Черкасах – за $ 15500.

У Західній частині України купити двокімнатне житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду за найвищою ціною можна у Львові – за $ 27000. Найменше за покупку квартир можуть заплатити покупці в Хмельницькому та Луцьку – по $ 13000 в кожному регіоні.

У Східній частині України середній діапазон цін на покупку двокімнатного житла зафіксовано в межах $ 15000 $ 27000. Придбати квартиру по найбільш низькій вартості можна в багатоквартирних будинках старої споруди Запоріжжя – за $ 15000. При цьому найвищі показники виявлено в Харкові – $ 27000.

У Південній частині України найдорожче придбати двокімнатне житло можна в Одесі – за $ 36000. Купити квартиру за найнижчою вартістю можна в Херсоні – за $ 14000.

У Північній частині України найвища вартість покупки двокімнатних житлових об’єктів простежується в Рівному – $ 17000. Недорого придбати житло можна в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Чернігова – за $ 13000.

Відзначимо, багато українців можуть стати жертвами шахраїв при покупці квартири.

Популярне:Як дізнатись, чи підтримує SIM-картка та телефон зв’язок 4G. Мобільні оператори дали пояснення

Класична схема шахрайства — ріелтор вмовляє клієнта-продавця оформити генеральне доручення на своє ім’я. Аргументує тим, що це прискорить процес оформлення документації. Для більшої переконливості він може навіть підписати договір із зобов’язаннями анулювати цю довіреність до моменту купівлі-продажу. Ви підписуєте довіреність, а він продає квартиру за кілька днів до офіційного продажу. Нічого довести потім ви не зможете: самі підписали.

Щоб уникнути судових процесів шахраї вибирають малозабезпечених людей, залежних від наркотиків чи алкоголю, літніх.


                         



Коментарі