Головні Новини
Подобається

“Через катастрофічне падіння…”: українці обурені новою заявою Гройсмана щодо газу

11/03/2018
“Через катастрофічне падіння…”: українці обурені новою заявою Гройсмана щодо газу

Глава уряду Володимир Гройсман спантеличив українців планами Кабміну з приводу різкого скорочення споживання газу

У період з 2014-го по 2017 рік Україна зменшила споживання блакитного палива на 6 млрд кубів. А до 2022 року уряд планує скоротити споживання майже вдвічі – з 24 млрд кубічних метрів до 13 млрд кубів.

Про це на своїй сторінці в Twitter заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Він зазначив, що Україна продовжує скорочувати споживання газу.

“Скільки Україна споживала газу (населення, теплокомуненерго, бюджетних установ): 2014 рік – 24 млрд кубів 2017 – 18 млрд кубів. Зменшили споживання газу на 6 млрд кубів за 3 роки. Прогноз на 2022 – 13 млрд кубів”, – повідомив прем’єр.

Українці не поділяють оптимізму глави уряду. У коментарях вони пишуть, що такого результату досягнуто в першу чергу через катастрофічне падіння промислового виробництва.

“Це не “енергоефективність”, а спад виробництва промислового, яке менше споживає газу + перехід на вугілля і мазут, що погано для екології”, “А ти вбий залишки промисловості, дивись і до 10 дотягнеш. А якщо “реформами” видавити з країни ще ляма 4 народу, то і до 6-ти недалеко”, “Ти чому хвалишся? Що люди не можуть дозволити оплатити комунальні рахунки? І сидять у холоді? Твоя ряха офшорна вже в екрани ТБ не поміщається”, – пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, у мережі розкритикували політичні заяви прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. Так, чиновник заявив, що буде наполягати на усуненні СБУ від контактів з бізнесом.

Популярне:“Літр молока стане дорожчим на гривню, а м’ясо…”: дізнайтесь які продукти зростуть в ціні найбільше

“Я наполягаю, щоб в СБУ забрали права контактувати з бізнесом. Щоб було ліквідовано підрозділ Нацполіціі, яке займається бізнесом. Щоб в прокуратурі ніхто не міг “спілкуватися” з бізнесом. Я нікому не дозволю тиснути на підприємців. Вони повинні відчути себе захищеними”, – обіцяв політик.

В мережі українці тільки висміяли такі політичні обіцянки політика. Користувачі відзначали, що Гройсман так готується до виборів.

«Це все демагогія! Ви за чотири роки не поламали систему “міліцейського рекету”, тому, що це не в ваших силах», «Так триндіти, а не минуло й 3 років. Порося до виборів готується»,« Так що тепер всім правоохоронцям жити на одну зарплату», «Де ж вони харчуватися будуть?» – писали в мережі.

 


                         



Коментарі