Головні Новини
Подобається

Президент заявив, хто отримає дострокову пенсію

18/02/2018
Президент заявив, хто отримає дострокову пенсію

Президент України Петро Порошенко підписав закон, згідно з яким учасники Революції Гідності зможуть отримати дострокову пенсію

Популярне: Три тижні зміцнювалась, а тут…”: Що відбувається з гривнею і чого чекати далі

Про це він заявив під час відкриття виставки до Дня пам’яті героїв Небесної сотні.

«Поділяю невдоволення суспільства темпами розслідувань і ще більше швидкістю судових процесів. За чотири роки повинні були зробити більше. Це не тільки гіркота втрат. Завдяки подвигу Героїв Небесної сотні, Революції гідності маємо угоду про асоціацію з ЄС, безвізовий режим. Це наш з вами європейський і євроатлантичний вибір. Україна більше не стоїть на роздоріжжі», – зазначив він.
У той же час Порошенко уточнив, що після відкриття виставки візьме участь в справі про державну зраду екс-президента-втікача Віктора Януковича.

«Зло має бути покаране. Це тому вперше в українській історії я прийняв рішення взяти участь в судовому процесі. Безпрецедентно, коли президент особисто це робить. Але це справа кожного з нас. Повинні проти процедурно складний шлях для того, щоб в убивць потім не було ніяких зачіпок в Європейських судах », – уточнив він.

Нагадаємо, в окупованому Донецьку помер знаменитий священик, який був організатором молитовного Майдану. Як повідомляється, священик Олександр Хомченко помер 14 лютого.


                         



Коментарі