Головні Новини
Подобається

Штраф або навіть тюрма: Вcім курцям-водіям на замітку

12/02/2018
Штраф або навіть тюрма: Вcім курцям-водіям на замітку

У всьому світі ведеться активна боротьба з курінням. Влада Сінгапуру вирішує проблему радикально – тим, хто палить, заборонений в’їзд на територію республіки.

У Катарі за спробу ввезти в країну як звичайні, так і електронні цигарки, доведеться заплатити штраф. Тому, хто надумає закурити на пляжах Італії, доведеться заплатити штраф у сумі, що дорівнює авіаперельоту в обидва кінці, а ось за ту саму дію в Таїланді загрожує в’язниця.

У свою чергу Греція ввела норми, згідно з якими, паління в автомобілі прирівнюється до паління в громадському місці і карається штрафом в 1,5 тис. євро. Причому, якщо дим помітили не в приватному атомобілі, а в такому, що належить компанії, виплати зростуть удвічі.

Крім того, якщо хтось вирішить закурити в таксі або в громадському транспорті, водіїв цих транспортних засобів покарають відстороненням від водіння на місяць.

Популярне:Прожитковий мінімум: які зміни очікують на українців

Нагадаємо, 14 листопада Верховна Рада 260 голосами прийняла в першому читанні законопроект №6776-д, яким передбачається підвищення вартості акцизу на тютюнові вироби в країні.

Також нагадаємо, що подорожчання тютюнових виробів в Україні триватиме. Не виключено, що вже через кілька років ціна цигарок стане захмарною для багатьох категорій споживачів тютюнових виробів.
 


                         



Коментарі