Технології
Подобається

В Україні розроблено ракету для Британії за допомогою 3D-принтера

02/02/2018
В Україні розроблено ракету для Британії за допомогою 3D-принтера

Британська компанія Skyrora, науково-дослідний центр якої розташований у місті Дніпро, в першому кварталі 2018 року проведе випробування двигуна RP-1 суборбітальної ракети Skyrora 1, а в четвертому – тестовий запуск носія, в п'ятницю, 2 лютого.

За словами менеджера з розвитку бізнесу Даніеля Сміта, компоненти суборбітального носія вже роздруковані на 3D-принтері.

"Зараз все йде дуже швидко. Ми вже роздрукували на 3D-принтері різні компоненти нашого суборбітального носія і обговорюємо його тестування. Ми очікуємо суттєве зростання нашої британської команди в першому кварталі, особливо з виробничого боку бізнесу", – сказав він.

 

Старт британсько-українського носія, призначеного для запуску наноспутників, відбудеться з майданчика, розташованого в Шотландії.Згідно з планом, тяга Skyrora 1 на рівні моря складе 30 кілоньютон. Двигун носія працює на гасі і перекису водню.

Популярне:Аліменти по-новому: Що зміниться для платників і які покарання чекають на боржників

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська компанія Авіалінії Антонова відкрила представництво в американському місті Х'юстон, штат Техас. Одним із перших замовників Антонова стала космічна корпорація Orbital ATK.


                         



Коментарі