Туризм
Подобається

Абсолютно безкоштовно! Які місця варто відвідати у Стамбулі і отримати неймовірне задоволення від побаченого

26/01/2018
Абсолютно безкоштовно! Які місця варто відвідати у Стамбулі і отримати неймовірне задоволення від побаченого

Часто ми помилково вважаємо, що подорожі – це дороге задоволення, яке можуть собі дозволити лише люди з високим достатком. Це міф, його давно вже варто розвіяти. На жаль, такий стереотип заклався в головах українців вже дуже давно. 

Наведемо вам приклад подорожі до Стамбулу, де можна побачити багато всього, запастись новими емоцями, при цьому, не витративши на це жодної гривні.

Насамперед, пропонуємо вам відвідати екскурсії, але щоб не витрачати час даремно, варто підійти до вибору екскурсії відповідально. Є безліч компаній, які пропонують дорогі екскурсійні тури. Ігноруйте це. Обирайте безкоштовні тури. Їх пропонує компанія New Generations Tour, яку організували доброзичливі та привітні мешканці міста, які добре спілкуються на різних мовах. Вони вам покажуть, що їх вражає і це допоможе відчути себе не гостем, а жителем Стамбула.

Та і самі собі майте на увазі декілька місць, які варто відвідати. У Стамбулі це магазини зі стародавніми книгами, музей Ая-Софія, який до цього був Імператорською мечеттю, а ще раніше називався візантійським собором. Памятайте, це абсолютно безкоштовно.

Також ходять легенди про квартал Сиханджир, що розміщений в районі Бейоглу. Будьте готові, район дуже шумний, життя вирує на повну, але ця архітектура – вона не може не захопити з першого погляду.

Популярне: Зростання тарифів: скільки коштуватиме електроенергія?

Обов'язково, будучи у Стамбулі, відвідайте Єгипетський базар. Стільки торгових точок, як у Стамбулі, ви ще, напевно, не бачили. Але саме вищезгаданий базар – це улюблена точка жителів та гостей, і йому вже приблизно 400 років.

Рекомендуємо вам прогулятись Галицьким мостом. Багато жителів там їздять машинами чи автобусами, але є і площа для піших прогулянок. 

Справжній спокій ви зможете відчути в Новій мечеті, що одразу біля мосту. Тільки уявіть, Мечеть почали будувати ще у 1597 році і це найстаріше місце у цьому місті. З величчю нової мечеті ніщо не зрівняється.

Є ще безліч різних місць: острови, де можна позасмагати, вечірка у Ортакії,та безліч музеїв. І всі ці надзвичані місця ви зможете відвідати абсолютно БЕЗКОШТОВНО.

 


                         



Коментарі