Економіка України
Подобається

“Все залежить від …”: Стали відомі нові подробиці про монетизацію субсидій

22/01/2018
“Все залежить від …”: Стали відомі нові подробиці про монетизацію субсидій

Управління соцзахисту повністю готове до початку процесу монетизації субсидій Підприємства-постачальники послуг ЖКГ не мають можливості відзвітувати про обсяги спожитих населенням послуг, що робить неможливим на даному етапі початок процесу монетизації субсидій для населення.

Про це РБК-Україна розповів віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко. "Все залежить від впровадження системи обліку надання послуг громадянам, а також здатності підприємств-постачальників послуг надавати управлінням соціального захисту щомісячно інформацію про наданих послугах кожному субсидианту", – сказав віце-прем'єр.

За словами Розенка, незважаючи на це управління соцзахисту повністю готове до початку процесу монетизації субсидій для населення. "На сьогодні – немає 100% системи обліку, ні здатності надавати нам інформацію у підприємств немає. Ми готові на 100%. У соцзахисту з переходом на грошові розрахунки – немає ніяких проблем", – зазначив Розенко.

Популярне: Нові правила оплати комунальних послуг: що треба знати?

Нагадаємо, 19 січня набрав чинності наказ Міністерства фінансів від 04 січня 2018 року №1 "Про порядок проведення органами Казначейства розрахунків, передбачених пунктом 81 Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету, затвердженого постановою КМУ від 0403.2002 р. № 256, і взаємодії учасників таких розрахунків".


                         



Коментарі